Hesabım
    Halle Berry’nin İlk Yönetmenlik Denemesi ‘Bruised’, Prömiyer Tarihini Aldı

    Film, bu yıl Netflix'te yer alacak

    Halle Berry, otuz yılı aşkındır süren oyunculuğun ardından, bu yıl Netflix'te yer alacak bir spor drama filmi olan Bruised'la ilk yönetmenlik denemesini yapıyor. Twitter'da Berry, filminin ödül sezonunu içeren bir vizyon tarihi alacağını ve tutku projesinin üç yıl sonra nihayet izlenmeye hazır olduğunun heyecanını duyduğunu belirtti. Film, Netflix'e gitmeden önce, dünya prömiyerini geçen yılın eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapmıştı.

    Berry, sahada yükselen yıldızlardan biriyken gözden düşen MMA sporcusunu takip eden hikayede, aynı zamanda altı yaşındaki oğlunun sorunlarıyla ​​uğraşan baş karakter Jackie Justice olarak rol alıyor. Hikaye, klasik bir spor draması gibi görünüyor ama Million Dollar Baby gibi örnekler, spor hikayeleri için umutlanmamızı sağlıyor. Son yıllar sayısı biraz azalan spor dramaları için Bruised, bir yeni çıkışı da müjdeleyebilir.

    Gelecek vadeden aktör Shamier Anderson (aynı zamanda John Wick 4'te de rol alıyor) cesaret verici MMA ligi sahibi olarak rol alıyor ve ona Adan Canto, Sheila AtimStephen McKinley Henderson ve Valentina Shevchenko katılıyor. Shevchenko, Berry'nin ana rakibini oynayacak profesyonel bir MMA ve eski Muay Thai dövüşçüsü.

    Berry, Twitter gönderisinde bu projenin kendisi için çok özel olduğunu, sadece ilk yönetmenlik denemesi olduğu için değil, aynı zamanda MMA'nın kesinlikle sevdiği ve "her zaman kazanan bir tür" olduğu için de çok özel olduğunu söyledi. Berry, son olarak John Wick 3: Parabellum filmiyle karşımıza çıkmıştı. Bruised 23 Kasım'da tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'ye gelecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top