Hesabım
    Eternals'ın Yönetmeni Chloé Zhao, Gemma Chan'in Karakterini Anlattı

    Zhao, filmin baş karakterlerinden Sersi hakkında konuştu

    Eternals filminin Oscar ödüllü yönetmeni Chloé Zhao, Kevin Feige'nin daha önce filmin başrolü olarak tanımladığı Gemma Chan'ın karakteri Sersi hakkında konuştu. Zhao, bir röportajın parçası olarak Vogue UK'ye verdiği demeçte, "Bu türde nadiren görülen incelikli bir kadın süper kahraman yaratmak benim için her zaman bir tutku olmuştur. Gemma da bu fikirle çok ilgilendi ve meydan okumayı üstlendi. Sersi'ye güzel bir yumuşaklık, şefkat ve kırılganlık duygusu getirdi ve bunun izleyicileri kahraman olmanın ne demek olduğunu yeniden düşünmeye davet edeceğine inanıyorum."  dedi.

    Eternals, binlerce yıldır dünyada gizlice yaşayan ve yeni bir tehdit getiren bir grup eski uzaylıyı takip ediyor. Gerçek Marvel tarzından alıştığımız üzere, filmin konusu hakkında fazla bir şey bilmiyoruz ama kesinlikle büyük şeyler bekliyoruz. Zhao, daha önce filmi yaparken Eternals'ın Avengers: Endgame'den "daha ileri ve daha büyük" olabileceğini düşündüğünü söylemişti.

    Chan, "Sersi, mutlaka en iyi dövüşçü değil, en açık şekilde etkileyici güçlere sahip. Asıl olan şey, onun bir empati kurması. İnsanlarla ve dünyayla bir bağlantısı var. Bu onun gücü ve ben de buna eğildim." dedi. Yakında çıkacak olan Marvel filminde, Chan'ın yanı sıra Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Richard MaddenBarry Keoghan ve Kit Harington'ın da yer aldığı yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

    Yeni Marvel destanı Eternals, 5 Kasım'da salon gösterimleriyle vizyona girecek. Marvel'ın 4. fazı Black Widow filmiyle başladı ve pandemi molası sonrası hızını artıracak. Gerek sinema filmleri, gerekse TV dizileri Marvel hayranları için gösterim tarihlerini bekliyor. Eternals'ın yönetmeni Zhao, geçen yıl çektiği Nomadland filmiyle Oscar kazanan ikinci kadın oyuncu olup tarihe geçmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top