Hesabım
    Sterling K. Brown, 'John Wick' Senaristinden Gelen 'Coyote Blue'nun Başrolünde

    Brown, yeni aksiyonun başrolünde yer alacak

    Amazon Studios, "Coyote Blue"nun haklarını aldı. Aksiyon filmi, “John Wick” ve “Nobody”nin senaristi Derek Kolstad tarafından yazılacak ve “This Is Us”ın Emmy ödüllü oyuncusu Sterling K. Brown başrolde olacak. Hanelle M. Culpepper (“Star Trek: Picard”) ilk uzun metraj yönetmenliğini yapacak. Hikaye, gizemli kargosu için acımasız bir suç örgütü tarafından avlanan ve şimdi hayatta kalma mücadelesinde, ölümcül becerilerini ortaya çıkarırken, Route 66'nın tehlikeli arazisinde gezinmesi gereken sıradan bir adamın (Brown) etrafında dönüyor.

    Kolstad, DJ2 Entertainment aracılığıyla projede bulunan Dmitri M. Johnson'la birlikte Tradecraft adı altında prodüksiyon yapıyor. Brown ve Danielle Reardon, Indian Meadows Productions için yapımcılar arasında yer alacak. Brown, iki kez Emmy kazandı ve şu anda NBC'nin eleştirmenlerce beğenilen drama dizisi “This Is Us”taki rolüyle üst üste beşinci Emmy adaylığını aldı. Brown, kısa süre önce yapımcılığını da üstlendiği bağımsız film “Honk for Jesus, Save Your Soul”un yapımını tamamladı. Brown, 2016'da FX'in “The People v. O. J. Simpson: American Crime Story”deki savcı Christopher Darden rolüyle de Emmy kazandı. “The Marvelous Mrs. Maisel” ve “Brooklyn Nine-Nine”daki çalışmalarıyla ek Emmy adaylıkları aldı. Film çalışmaları arasında ise “Black Panther”, “Waves” ve “Frozen 2” filmleri yer alıyor. 

    Culpepper, Neil Gaiman'ın çok satan romanından uyarlanan yeni dizi “Anansi Boys”ta yönetmen ve baş yapımcı olarak Amazon Studios'la çalışacak. Culpepper, kısa süre önce, The CW'de ikinci sezon için seçilen David Carradine'in başrolde olduğu 1970'lerin orijinal serisinin kadın liderliğindeki yeniden çevrimi olan “Kung Fu”yu yönetmeyi bitirdi. Bundan önce, şu anda Paramount Plus'ta yayınlanmakta olan ve yakın zamanda TV'de en iyi yönetmenlik dalında 2021 NAACP Image Ödülü kazandığı “Star Trek: Picard”ı yönetti. Kısa süre önce, Apple TV Plus için Samuel L. Jackson'ın oynadığı Walter Mosley tarafından yaratılan “The Last Days of Ptolemy Grey” ve Kevin Hart ile Wesley Snipes'ın oynadığı Netflix dizisi “True Story”nin çekimlerini tamamladı.

    DJ2 Entertainment, video oyunu uyarlamalarında uzmanlaşmış bağımsız bir uzun metrajlı film, televizyon ve dijital içerik prodüksiyon şirketi. Yaklaşan projeler arasında, “Sonic the Hedgehog” ve “Tomb Raider: The Hedgehog”un devamı yer alıyor. Kolstad, “John Wick” üzerindeki çalışmasına ek olarak, Starz mini dizisi “The Continental”i yazıyor. Kolstad, Marvel'in hit Disney Plus dizisi “The Falcon and the Winter Soldier”ın yapımcılığını da üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top