Hesabım
    Ryan Coogler'dan Steph Curry Belgeseli Geliyor

    Belgesel, aynı zamanda bir A24 projesi..

    NBA yıldızı Steph Curry, A24 ve yapımcı Ryan Coogler'dan gelen yeni bir belgeselin konusu olacak. “Underrated” başlıklı film, Curry'nin Davidson Wildcats için oynadığı March Madness sırasında öne çıkan tarihi yükselişini anlatacak. NBA tarihinin en büyük şutörlerinden biri olarak kabul edilen all-star oyuncu şu anda Golden State Warriors için oynuyor ve takımla üç ulusal şampiyonluk kazandı.

    Üniversitedeyken, Curry tek sezonluk NCAA rekorunu kırdı ve 2009'da NBA için draft edildi. A24 filmin yapımcılığını üstlenecek, tamamen finanse edecek ve bağımsız stüdyonun, Curry tarafından kurulan yapım şirketi Unanimous Media ile geliştirilmekte olan ilk projesi olacak. “Underrated”ın diğer yapımcıları arasında Curry, Pete Nicks ve Unanimous Media'dan Erick Peyton yer alıyor.

    Nicks, daha önce 2020 Oakland Lisesi sınıfının bütçe kesintileri, Covid-19 salgını ve George Floyd protestolarının hayatlara etkisini konu alan kurgusal olmayan bir film olan “Homeroom”u yönetti ve belgeseli de yönetiyor.  “Lady Bird”, “Uncut Gems” ve “Minari” gibi bağımsız filmleri destekleyen stüdyo A24, belgesel kadrosunu da büyütmek istiyor. Kısa süre önce Amazon Prime Video'da ilk kez yayınlanan Val Kilmer'in hayatına samimi bir bakış olan “Val”i destekledi.

    Curry, Eric Peyton'la Unanimous Media'yı yarattı ve o zamandan beri ABC'nin “Holey Moley”i ve Norman Lear'ın “Good Times”ının Netflix canlandırması da dahil olmak üzere TV ve filmleri kapsayan projeleri sıraladı. Proximity Media, Black Panther ve Creed filmlerinin yapımcısı Coogler'la birlikte Nicks, Zinzi Coogler, Sev Ohanian, Ludwig Göransson ve Archie Davis tarafından kuruldu. Şirket kısa süre önce “Space Jam: A New Legacy” ve “Judas and the Black Messiah” üzerinde çalıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top