Hesabım
    Netflix'in Genç Yıldızları Victoria Justice ve Adam Demos, Aynı Projede!

    Netflix, yeni romantik komedi filmi için oyuncularınu buldu

    Jean Baptiste Lacroix / Netflix

    Victoria Justice (Afterlife of the Party) ve Adam Demos (Sex/Life), Stuart McDonald'ın (Summer Heights High, Crazy Ex-Girlfriend) Netflix için yönettiği isimsiz bir romantik komedide rol almak için anlaşma imzaladı. Elizabeth Hackett ve Hilary Galanoy (Love, Garantili, Falling Inn Love) tarafından yazılan film, büyük bir müşteri bulmak için Avustralya'daki bir çiftliğe giden, hırslı bir Los Angeles şarap şirketi yöneticisini merkezine alıyor.

    Orada, bir çiftlik işçisi olarak çalışmaya başlar ve sağlam bir yerel ivme yaratır. Avustralya'nın Queensland kentinde çekilecek olan filmin yapımcılığını Robyn Snyder, Deborah Evans, Deborah Glover ve Tracey Vieira üstleniyor. Tracey Robertson, Nathan Mayfield, Elizabeth Hackett, Hilary Galanoy ve Fernando Szew'le birlikte yapımcılığı yürütüyor. Prodüksiyon ve post prodüksiyon, Queensland Hükümeti tarafından Screen Queensland'in Prodüksiyon Çekim Stratejisi aracılığıyla desteklenecek. Film, Queenslanders için yaklaşık 120 kişilik istihdam yaratacak.

    Queensland'den yapılan açıklamada, "Bu yeni Netflix filmi, devletin ekonomik toparlanmamız için kritik önem taşıyan ekran planlamasını körüklemeye devam eden bir dizi yerli ve yabancı yapımdaki en son film. Bu proje, Prodüksiyon Çekim Stratejimizin, eyaletin en başarılı yapım şirketlerinden biri olan Hoodlum Entertainment gibi yerel işletmeler için heyecan verici ve Queensland'in yerel sinema sektörü için faydalı bir gelişme olduğunun güçlü bir örneği." denildi.

    Justice, daha sonra Netflix filmi Afterlife of the Party'nin başrolü olarak görülecek. Yakın zamanda Jimmy Tatro ve Travis “Taco” Bennett'in de rol aldığı bağımsız California King'in yapımını tamamladı. Televizyon tarafında, son çalışmaları Fox'un The Rocky Horror Picture Show'unu ve MTV'nin Eye Candy'sini içeriyor. Demos, son olarak Netflix'in yaratıcısı Stacy Rukeyser'in draması Sex/Life'ta kalp kırıcı Brad Simon olarak rol aldı. Ayrıca, Lifetime'ın UnREAL'ında ve ABC1 için Avustralya draması Janet King'de rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top