Hesabım
    ‘Free Guy’ın Yıldızı Ryan Reynolds, Devam Filmi Hakkında Konuştu

    Free Guy'a bir devam filmi gelecek mi?

    Ryan Reynolds, cumartesi günü, Disney'in Free Guy'a bir devam filmi istediğini açıklamak için Twitter'da paylaşımda bulundu. Reynolds, Disney'in resmi olarak devam filmini istediğini doğruladı ve esprili bir paylaşım yaptı. 20th Century Studios, Reynolds'ın gönderisini retweet etti ve haber yapım şirketi tarafından da doğrulanmış oldu.

    Yönetmen Shawn Levy de RT zincirine katıldı ve proje konusunda hayranların daha da heyecanlanmasını sağladı. Free Guy, Covid-19 pandemisinin getirdiği bir yıllık gecikmenin ardından cuma günü ABD sinemalarında gösterime girdi ve perşembe gecesi ön izlemelerinde 2.2 milyon dolar dahil olmak üzere ilk çıkışında 10,5 milyon dolar hasılat elde etti.

    Bilimkurgu aksiyon komedisi, acımasız, açık dünya bir video oyununda, aslında bir NPC (oyuncu olmayan karakter) olduğunu keşfeden ve daha sonra onu kurtararak hikayenin kahramanı olmaya karar veren bir banka memuru Guy'ı (Reynolds) merkezine alıyor. Guy, arkadaşlarının oyunun yaratıcısı tarafından silinmesini engellemeye çalışıyor. Levy, filmi Matt Lieberman ve Zak Penn'in yazdığı senaryodan çekti, Oyuncu kadrosunda ayrıca; Jodie Comer, Taika Waititi, Dwayne Johnson, John Krasinski, Hugh Jackman, Channing Tatum, Joe Keery, Tina Fey ve Lil Rel Howery yer alıyor.

    Yapımcılığını Reynolds, Greg Berlanti, Adam Kolbrenner ve Sara Schechter'in üstlendiği filmin yürütücü yapımcıları arasında George Dewey, Dan Levine, Michael Riley McGrath, Josh McLaglen ve Mary McLaglen yer alıyor. Film, geçtiğimiz hafta ülke sinemalarımızda da gösterime girdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top