Hesabım
    Deadpool ve Korg, "Free Guy" Fragmanını Değerlendiriyor!

    İkili, Free Guy fragmanına reaksiyon videosu çekti

    Yeni bir videoda, Ryan Reynolds'un Deadpool'u ve Taika Waititi'nin seslendirdiği kaya yığını Korg, yine Ryan Reynolds ve Taika Waititi'nin yer aldığı 20th Century Studios filmi Free Guy'ın fragmanını izlemek için bir araya geldi. Klip, Deadpool için ilk resmi MCU işbirliği olarak kabul edilebilir. Kesinlikle süper güçlü bir Disney sinerjisi.

    Video, Ryan Reynolds tarafından Instagram'a "DP resmen MCU'da! Tepki videolarıyla başlıyor, ardından bazı sosyal etkileyici çalışmaları, 2030'a kadar da bazı kredi sonrası çalışmalara yol açan Parks görünümleri olacak.” notuyla paylaşıldı. Twitter'da Reynolds'un videoyla birlikte paylaştığı gönderide ise, "Deadpool'un kokain sürücüsünü de dahil ederseniz, bu şimdiye kadar yapılmış en pahalı tepki videosu." yazıyor. Daha geçen ay Reynolds, Deadpool'un maskesinin sırt çantasından çıktığını gösteren bir fotoğrafı Instagram'a yükledi ve bir hareketlenme olduğu düşünülüyordu.

    Deadpool, Reynolds'ın yüzünü "oldukça yumruklanabilir" bulurken, Korg, Waititi'nin "oldukça hoş göründüğünü" düşünüyor. Her ikisi de, Deadpool'un “Tanrım, onu seviyorum!” diye haykırmasıyla birlikte, karavanda rol arkadaşı Jodie Comer'ın varlığının bir artı olduğu konusunda hemfikir. Görüntülerin sonuna doğru ortaya çıkan dev pembe tavşandan şaşırtıcı derecede az söz ediliyor. Deadpool, üç kez bahsettiği kendi Disney+ şovuna sahip olmadığı gerçeğine daha fazla odaklanmış görünüyor ama sonunda fragmana 5 avokadodan 4'ünü veriyor. Korg, “avokadolar tarafından yetiştirildiğini” açıklayarak, derecelendirme konusunda kafası karışmış görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top