Hesabım
    'Dune' Devam Filminde Zendaya'nın Chani'si Ön Planda Olacak

    Dune'un vizyonuna günler kala devam filmi tartışmaları başladı

    Şaşırtıcı bir hamleyle, yönetmen Denis Villeneuve, Zendaya'nın Chani karakterinin, beklenen Dune 2 filmine liderlik edeceğini açıkladı. Timothée Chalamet'nin canlandırdığı Paul Atreides karakterinin hem yakında çıkacak olan film, hem de Frank Herbert'in romanının baş kahramanı olduğu düşünüldüğünde, bu hamle çok şaşırtıcı geliyor.

    Villeneuve, İtalyan dergisi Il Venerdì di Repubblica'ya verdiği röportajda bu bilgiyi açıkladı ve şu sözleri söyledi: "Timothée Chalamet ve Zendaya'yı tekrar bir araya getirmek ve Dune'un ikinci bölümünü çekmek için sabırsızlanıyorum. Bir sonraki bölümde Zendaya'nın karakterinin hikayenin kahramanı olacağını kesinlikle söyleyebilirim."

    Chani Kynes, bir Fremen üyesi, Arrakis'in imparatorluk ekolojisti ve gezegenbilimci Liet Kynes'in kızı. Chani, Javier Bardem tarafından canlandırılan Fremen lideri Stilgar'la yakın bir bağ kurar. Dune romanının ikinci yarısında Paul ve annesi Leydi Jessica'yı (Rebecca Ferguson) Fremenlerin yollarıyla tanıştırarak belirgin bir şekilde yer alır. Sık sık sahip olduğu ileri görüşlü vizyonlar nedeniyle, Pavlus'un zihninde çok canlı bir şekilde öne çıkıyor, çünkü ona sık sık görünüyor.

    Görünen o ki; Zendaya liderliğindeki bir Dune devamı, ilk romanın geri kalanını uyarlamak için ikinci bir bölüm beklendiği için, ilk filmin başarısına bağlı olacak. Zendaya, HBO'nun Euphoria'daki çalışmasıyla Emmy ödülü kazandı. Ayrıca, bu yıl Spider-Man: No Way Home'da MJ olarak geri dönecek ve Space Jam: A New Legacy'de Lola Bunny'yi seslendirdi. Dune'a gelince, 'beklenen' Dune devamının yanı sıra, HBO Max için Bene Gesserit kardeşliğine odaklanan Dune: The Sisterhood adlı bir dizi yolda. Dune, 22 Ekim'de sinemalarda ve HBO Max'te vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top