Hesabım
    Scarlett Johansson, Wes Anderson’ın Yeni Filminin Kadrosunda

    Anderson filmine bir yıldız daha..

    Scarlett Johansson, yakın zamanda Hollywood'u etkileyen, Disney'e karşı açtığı davayla ilgili konuşulmaya devam ederken, bir yandan da yeni projelerinin anlaşmalarını yapıyor. “Marriage Story” ve “Jojo Rabbit”in Oscar adayı yıldızı, Wes Anderson'ın bir sonraki projesinin A listesindeki kadrosuna katıldı. Oyuncu, Anderson'ın eski favorileri Adrien Brody, Jason Schwartzman, Tilda Swinton ve Bill Murray'nin yanı sıra Margot Robbie, Bill Murray ve Tom Hanks gibi yönetmenin dünyasına yeni katılan oyuncularıun olduğu kadroya katılmış oldu.

    Johansson daha önce stop-motion filmi “Isle of Dogs” için Anderson'la işbirliği yapmıştı, ancak, bu proje onun canlı aksiyon performansıyla ilk kez bir Anderson filminde yer alması anlamına geliyor. Film hala isimsiz. Johansson, kısa süre önce, şirketin “Black Widow”u sinemalarda ve hayranların filmi 30 dolara kiralayabileceği Disney Plus'ta aynı anda yayınlamayı seçmesinin ardından sözleşmeyi ihlal ettiği için Disney'e dava açtı. Aktris, hareketin bilet satışlarını bastırdığını ve zarara mal olduğunu söyledi. Milyonlarca gişe ikramiyesi oyuncunun hesabına göre kaybedildi. Disney, sözleşmesinin münhasır bir salon gösterimi değil, geniş bir gösterim sağladığını ve şartları yerine getirdiğini söyledi.

    Johansson'ın çalışmaları arasında “Lost in Translation”, “Prestige”, “Match Point”, “Under the Skin” ve “Ghost World” yer alıyor. Ayrıca, “A View From the Bridge”deki çalışmasıyla Tony Ödülü kazandı. Anderson'ın son filmi “The French Dispatch”, bu yılki Cannes Film Festivali'nde güçlü eleştiriler aldı. Bu sonbaharda açılacak ve bir ödül sezonu yarışmacısı olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top