Hesabım
    Minnie Driver, ‘Romeo & Juliet’ Uyarlaması ‘Rosaline’in Kadrosunda!

    20th Century Fox, Oscar adayı oyuncuyu kadroya dahil etti

    Oscar adayı Minnie Driver (Good Will Hunting), Romeo ve Juliet'i yeniden canlandıran 20th Century filmi Rosaline'in kadrosunda Kaitlyn Dever, Kyle Allen, Isabela MercedSean Teale ve Bradley Whitford'a katılıyor. Rebecca Serle'nin When You Were Mine adlı romanından uyarlanan film, klasik Shakespeare masalının modern bir yorumu olacak.

    Juliet'in (Merced) kuzeni Rosaline'in (Dever) gözünden “şimdiye kadar anlatılan en ünlü aşk hikayesini” göreceğiz. Rosaline, aynı zamanda Romeo'nun (Allen) eski sevgilisi olan keskin ama idealist bir genç kadın. Film MGM'deydi ancak kısa süre önce piyasaya sunuldu ve 20th Century tarafından hızla satın alındıktan sonra yönetmen Karen Maine projenin başına geçti.

    21 Laps, Shawn Levy ve Dan Cohen yapımcılık yapıyor. (500) Days of Summer yazarları Scott Neustadter ve Michael H. Weber senaryoyu kaleme aldı. Emily Morris ve Becca Edelman 21 Tour için, Sarah Shepard ise 20th Century için projeyi denetliyor. Geçen hafta açıklandığı üzere, Driver, Searchlight Pictures filmi Chevalier kadrosunda katılıyor ve bir biyografik filmde daha rol alıyor.

    Aktris daha sonra Amazon'un antoloji dizisi Modern Love'ın ikinci sezonunda görünecek ve Amazon'un Cinderella filminde Camila Cabello, Pierce Brosnan, James Corden ve Billy Porter ile oynayacak. En son 20th TV/ABC Studios yapımı komedi Speechless'ta rol aldı ve NBC'nin Will & Grace dizisinde birkaç bölüm konuk oyuncu oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top