Hesabım
    Morgan Freeman ve Cole Hauser, Aksiyon Filmi ‘Muti’de Buluşuyor!

    Film, bir seri katil hikayesi anlatacak

    Oscar ödüllü Morgan Freeman (Million Dollar Baby) ve Yellowstone yıldızı Cole Hauser, yazar-yönetmen George Gallo (Bad Boys) ve yapımcılar Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (Waiting for the Barbarians) imzalı aksiyon-gerilim filmi Muti'ye liderlik edecek. Film, kızının ölümünü idrak edemeyen Dedektif Boyd'u (Hauser), acımasız bir kabile ritüeline göre cinayet işleyen bir seri katili aramaya itecek.

    Boyd'a yardım edebilecek tek kişi, konuşulamaz bir sırrı saklayan bir antropolog olan Profesör Mackles (Freeman) olacak. Boyd, katilin dünyasının derinliklerine indikçe akıl sağlığı ve delilik arasındaki çizgi incelir. Yardımcı oyuncular arasında Peter Stormare (Fargo) ve bir Super Bowl kazananı ve iki kez Pro Bowler olan eski NFL oyuncusu, aktör Vernon Davis yer alacak. Çekimler Mississippi ve İtalya'da yapılacak. Şirket, projeyi TIFF sırasında uluslararası alıcılara tanıtacak.

    Senaryo, Bob Bowersox, Jennifer Lemmon, Francesco Cinquemani, Giorgia Iannone, Luca Giliberto ve Ferdinando Dell'Omo tarafından yazıldı. Joe Lemmon ve Cinquemani'nin bir hikayesine dayanıyor. Yapımcılar, Black Diamond Films adına Joe Lemmon, Andrea Iervolino, Monika Bacardi ve Iervolino & Lady Bacardi Entertainment adına Danielle Maloni ve Wonderfilm Media'dan Bret Saxon olacak.

    Senarist, yönetmen ve ressam Gallo, en çok orijinal Bad Boys filmi ve aksiyon-komedi Midnight Run'ın senaryolarıyla tanınır. Gallo, Freeman'ı, Robert De Niro ve Tommy Lee Jones'un da rol aldığı The Comeback Trail filminde ve yine Ruby Rose'un başrolde olduğu 2021 gerilim filmi Vanquish'te yönetti. Iervolino: “Muti'nin gerilim ve yoğunluğunun temelinde yüksek düzeyde bir zeka ve gelişmişlik yatıyor. Morgan ve Cole'un birbirleriyle oynaması harika olacak. Mississippi ve İtalya'da çekilen bu çok uluslu benzersiz işbirliğini yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top