Hesabım
    Josh Duhamel ve Mel Gibson'lı ‘Bandit’e İlk Bakış

    Film, gerçek bir hikayeden uyarlandı

    Highland Film Group'un Cannes Sanal Pazarı'nda alıcılara sunduğu ve anlaşma aradığı “Bandit”ten Josh Duhamel'li ilk görsel yayınlandı. Filmde ayrıca, Hollywood'un yıldız oyuncu ve yönetmenlerinden Mel Gibson, başarılı oyuncu Elisha Cuthbert ve Nestor Carbonell rol alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Allan Ungar'ı görüyoruz. 

    Kraig Wenman, senaryoyu yazacak. Senaryo, Robert Knuckle'ın çok satan romanından ve gazeteci Ed Arnold'un 1987'de Fly Bandit olarak anıldığında Robert Whiteman adıyla yaşayan Gilbert Galvan Jr. ile yaptığı röportajlardan yola çıkarak yazılıyor. Suç çılgınlığı sırasında 63 banka ve mücevher soygunundan başarıyla kurtulan Uçan Haydut'un gerçek hikayesine dayanan “Bandit”, bir ABD hapishanesinden kaçan ve sınırı geçen kariyer suçlusunun (Josh Duhamel) hikayesini anlatıyor.

    Daha sonra Kanada'da yeni bir kimlik edinen karakter, yıllar sonra kitap ve basın dizinlerine konuk oldu. Aşık olup evlendikten sonra gezici güvenlik danışmanı olarak işe girdiğini iddia etse de suçlarına bir süre daha devam ettiğine inanılıyor. Sadece bir yatırım için gangster olarak yaşayan Tommy'yle (Mel Gibson) tanıştığında, basit kariyeri karmaşıklaşıyor ve Kanada tarihindeki en büyük işe bulaşıyor.

    Başrolü canlandıran Josh Duhamel, Transformers filmleri ve TV dizileriyle daha çok tanınıyor. Son olarak, yakın zamanda prömiyer yapan Jupiter's Legacy dizisinde yer aldı. Efsane isim Mel Gibson, Last Looks, Panama, Dangerous, Agent Game, Stu, On the Line ve Every Other Weeknd gibi onaylanan projelerle önümüzdeki yıllar sıkça karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Elisha Cuthbert ise The Ranch ve Happy Endings'le uzun bir dizi maratonundan yeni çıktı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top