Hesabım
    Marvel Filmi ‘Eternals’tan Yeni Fragman

    Heyecanla beklenen filmden yeni fragman yayında

    Marvel Studios, Chloé Zhao'nun yönettiği ve 5 Kasım'da vizyona girecek Eternals için ikinci ve son fragmanı yayınladı. Marvel Sinematik Evreni'nin en son uzay macerası, binlerce yıldır Dünya'da gizlice yaşayan ve süper güç ve uçma yeteneği de dahil olmak üzere farklı güç ve yeteneklere sahip olan Eternals adlı ölümsüz bir uzaylı ırkını takip ediyor.

    Pek çok kişi tarafından “Marvel'ın şimdiye kadarki en iddialı filmi” olarak adlandırılan film, 10 kahramanı takip ediyor: Sersi rolünde Gemma Chan, Ikaris rolünde Richard Madden, Kingo rolünde Kumail Nanjiani, Sprite rolünde Lia McHugh, Phastos rolünde Brian Tyree Henry, Makkari rolünde Lauren Ridloff, Druig rolünde Barry Keoghan, Gilgamesh rolünde Don Lee, Ajak rolünde Salma Hayek ve Thena rolünde Angelina Jolie yer alıyor. Kit Harrington ise Kara Şövalye olarak bilinen insan Dane Whitman'ı oynuyor.

    Perşembe günü erken saatlerde yayınlanan “The Eternals”ın son fragmanı, ton ve sunum açısından daha ciddi bir atmosfer barındırıyor. Ebedilerin insanlara yardım etmek için yüzyıllarca ayrı yaşamalarının ardından ortaya çıkma ihtimaliyle boğuşması filmin odak noktası. Harrington'ın insan karakteri Dane, Chan'ın Sersi'sine Eternals'ın beş yıl önce evrenin nüfusunun yarısını yok eden yıkıcı bir güç olan Thanos'a karşı savaşa neden katılmadığını sorarken görülüyor. Sersi, “Deviantlar dahil olmadıkça hiçbir insan çatışmasına karışmamamız talimatı verildi.” diye yanıtlıyor. Ancak, Eternals, bir grup olarak birlikte savaşmak için yavaş yavaş bir araya gelir.

    Entertainment Weekly'e verdiği yeni bir röportajda Zhao, Kanarya Adaları'ndaki Fuerteventura'da denize bakan engebeli bir çıkıntıda çekilmiş bir sahneyi tartıştı. Zhao, "Bütün kadromuz kostümleri içinde o uçurumun üzerinde duruyordu ve hoparlörde gerçekten yüksek sesli opera müziği çaldık, sadece rüzgarla patlattık. Bu antik görünümlü manzara, okyanus ve gökyüzünün güzelliğiyle, kadronun Eternals oluşumunda bir araya geldiğini görmek çok güzeldi." dedi. Zhao, kısa süre önce tarihte en iyi yönetmen dalında Akademi Ödülü alan ikinci kadın oldu ve en iyi filmi de yönettiği “Nomadland” kazandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top