Hesabım
    Anthony Mackie, 'Captain America 4' İçin Geri Dönecek

    Yıldız oyuncu, dönüş için anlaşmayı tamamladı

    Anthony Mackie, Marvel Studios'un “The Falcon and the Winter Soldier” baş yazarı Malcolm Spellman tarafından ortaklaşa yazılan yeni “Captain America 4” filminde resmi olarak yer alacak. Mackie ilk olarak 2014 yapımı “Captain America: Winter Soldier”da Sam Wilson (Falcon) olarak göründü ve Marvel Sinematik Evreni'nde sonraki beş filmde bu rolü tekrarladı.

    Chris Evans'ın canlandırdığı Steve Rogers, Avengers: Endgame'in sonunda Captain America'nın kalkanını bıraktıktan sonra Sam Wilson, Disney Plus dizisi “The Falcon and the Winter Soldier” boyunca resmi olarak kalkanı üstlendi. Nisan ayında, dördüncü bir “Captain America” filminin geliştirildiği ve Spellman'ın senaryoyu “The Falcon and the Winter Soldier” yazarı Dalan Musson'la birlikte yazacağı bildirdi. Projeye henüz bir yönetmen eklenmedi.

    Mackie'nin resmi olarak dahil olmasına rağmen, başka bir oyuncu ismi belirlenmedi ama aralarında ilk olarak başrol oyuncusu Sebastian Stan olmak üzere “The Falcon and the Winter Soldier” ekibinden birkaç başka oyuncu da film için seriye gelebilir. Diğer olasılıklar arasında; Wyatt Russell'ın oynadığı, kendisine layık olmadığını göstermeden önce geçici olarak Captain America kalkanını elinde tutan John Walker ve olası kötü Contessa Valentina Allegra de Fontaine'i oynayan Julia Louis-Dreyfus yer alıyor. 

    Bu yıl Marvel'da “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, “Eternals” ve “Spider-Man: No Way Home” (Sony Pictures ortak yapımı) var. 2022'de Marvel, "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", "Thor: Love and Thunder", "Black Panther: Wakanda Forever" ve "Captain Marvel"in devamı olan "The Marvels" filmlerine sahip olacak. Captain America 4 için en erken tarih 2023 olarak gözüküyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top