Hesabım
    Erotik Gerilim 'The Voyeurs'tan Yeni Fragman

    Amazon filminden yeni fragman yayında!

    Merak olgusu, Amazon'un yakında çıkacak olan erotik gerilim filmi The Voyeurs'un yeni fragmanında bir afrodizyak etkisi yaratıyor. Başrollerini, Sydney Sweeney ve Justice Smith'in, komşularının hayatlarına tehlikeli birsaplantıyla dahil olan bir çift olarak oynadığı The Voyeurs, insan merakının arzuları nasıl besleyebileceğini keşfedecek ve bazı insanların başka hayatlara göz atmak için ne kadar ileri gitmek istediğini sorgulayacak.

    Fragmanda, mutlu bir şekilde yeni bir daireye taşınan Pippa (Sweeney) ve Thomas'ı (Smith) tanıyoruz. Çift, yeni hayatlarına başlamaya hazırdır, ancak, yeni evlerindeki ilk gecede, birkaç yabancının (Ben Hardy ve Natasha Liu Bordizzo) açık perdelerle her şeyi yaptığı sokağın karşısındaki dairede olanları görebildiklerini keşfederler. Eğlenceli ve heyecan verici bir oyun olarak başlayan şey, izlemeye devam etme arzusu çifti birbirinden ayırdığı için kısa sürede bir tehlike haline gelir. Ayrıca, pencerelerinizi açık tutarsanız ne göreceğinizi asla bilemeyebilirsiniz ve çift bazı tehlikeli sırlara tanık olabilir.

    Son olarak Everything Sucks! dizisini çeken Michael Mohan'ın yazıp yönettiği The Voyeurs filminde Katharine King So ve Cameo Adele de rol alıyor. Filmin yapımcılığını Greg Gilreath ve Adam Hendricks üstleniyor. Voyeurs, 10 Eylül'de Amazon Prime Video'da yayında olacak. Filmin, etkileyici ilk fragmanı ise Amazon tarafından paylaşıldı. 

    The Voyeurs'un resmi özetine göre; Pippa ve Thomas hayallerindeki daireye taşındıklarında, pencerelerinin doğrudan karşı daireye baktığını fark ederler ve onları sokağın karşısındaki çekici çiftin değişken ilişkisine tanık olmaya davet ederler. Ancak, hayatlarına anonim olarak müdahale etmeye çalıştıklarında farkında olmadan felakete yol açacak bir olaylar zincirini harekete geçirirler. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top