Hesabım
    John Leguizamo, Anya Taylor-Joy & Ralph Fiennes'lı ‘The Menu’ Filminde!

    Kara komedi filminin kadrosuna bir yıldız daha..

    Emmy ve Tony Ödülü sahibi John Leguizamo (Moulin Rouge, Critical Thinking), yapımcı Adam McKay ve Betsy Koch'tan gelen Searchlight filmi The Menu'ye katılmak için son görüşmelerde bulunuyor. Mark Mylod'un yönettiği film, ünlü bir şefin cömert bir tadım menüsü hazırladığı, uzak bir adadaki seçkin bir restoranı ziyaret eden genç bir çifti merkezine alıyor. Film, eksantrik mutfak kültürü dünyasında geçen bir kara komedi/psikolojik gerilim filmi olarak tanımlanıyor.

    Daha önce adı duyurulan oyuncu kadrosunda genç çiftin biri olarak Anya Taylor-Joy, şef olarak Ralph Fiennes açıklanmıştı. Yardımcı rollerde ise Nicholas Hoult ve Hong Chau yer alıyor. Leguizamo, kariyerine göçmen topluluğunun bir parçası olarak New York'ta başladı ve 1991'de Mambo Mouth ve 1993'te Spic-O-Rama dahil olmak üzere, çeşitli komedi gösterilerinde tanıştığı renkli karakterler hakkında hikayeler anlatmaya başladı. Latin oyuncu, aynı zamanda aktör, yazar, yapımcı ve oyun yazarı.

    Küçük ekran çıkışını 1980'lerde Miami Vice'ta yapmasına rağmen, 1995'teki skeç komedi dizisi House of Buggin'le gerçekten bir sıçrama yaptı. Aynı zamanda Latino In Living Color olarak bilinir. Fox'ta yalnızca bir sezon sürmesine rağmen, yaratıcı, yazar ve yıldız Leguizamo, Luis Guzman'la birlikte TV'de Latin Amerikalılar için çığır açan bir projeye imza attı.

    Önemli filmleri arasında Carlito's Way, To Wong Foo, Thanks for Everything, Julie Newmar, Romeo + Juliet, Summer of Sam, Muolin Rouge, Ice Age ve John Wick yer alıyor. Ayrıca, ABD Ulusal Satranç Şampiyonasını kazanacak olan Miami şehir içi lise satranç takımının gerçek hayat hikayesine dayanan 2020 biyo-drama Critical Thinking'i yönetti ve oynadı. Ayrıca, Bloodline, WacoWhen They See Us ve The Mandalorian adlı dizilerde yer aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top