Hesabım
    Brian Cox ve Sinqua Walls, ‘Mending The Line’ın Kadrosunda

    İkili, aynı zamanda yapımcı olarak görev yapacak

    Mega

    Brian Cox ve Sinqua Walls, Mending the Line'ın yapımcılığını üstlenmek ve rol almak için anlaşmayı imzaladı. Drama, bu ay Montana'da prodüksiyona başlayacak olan Joshua Caldwell (In Famous) tarafından yönetilecek. Stephen Camelio filmin senaryosunu yazdı. Hikaye, Afganistan'da yaralanan genç bir askerin (Walls), fiziksel ve duygusal travmalar sonucu bir hastaneye yatışını ve tesiste kendisine birçok şey öğreten bir Vietnam gazisi (Cox) ile tanışma sürecini anlatacak.

    Artimage Entertainment'tan Carl Effenson (Oscar adayı Mudbound), August Point Productions'tan Kelly McKendry ve CKM Entertainment'tan Scott MacLeod, Caldwell ve Camelio ile birlikte yapımcılık görevini üstlenecekler. Mark Comora, Kyle David Crosby ve Roger Goff ise projede yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Caldwell, “Mending the Line ile Stephen, travmanın üstesinden gelmek ve sinek balıkçılığının iyileştirici gücü hakkında güzel bir hikaye yazdı. Bu, kendi kalbime çok yakın bir konu. Filmin zengin bir duygu dokusu var ve bu harika karakterleri hayata geçirmek için Brian ve Sinqua ile birlikte çalışıyoruz.” dedi.

    ManhunterTroy ve Adaptation gibi filmleriyle tanınan usta oyuncu Cox, HBO'nun son hiti Succession'ın gelecek sezonunda Altın Küre ödüllü Logan Roy rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Ayrıca, Unsinkable adlı yeni bir dizide rol alacak. Genç yetenek Walls ise şu anda Netflix filmi Resort to Love'da görülebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top