Hesabım
    Sony'den CinemaCon'da ‘Ghostbusters: Afterlife’ Sürprizi

    Sony, CinemaCon'da filme özel bir gösterim gerçekleştirdi

    Sony'nin sunumu için ayırdığı üç saatlik CinemaCon etkinliğinde kimsenin görmediği bir şeyi vardı: Stüdyo, pandemi ortasında Las Vegas'a gelen ve zorluklara göğüs gerenleri Jason Reitman'ın Ghostbusters: Afterlife gösterimiyle ödüllendirdi. Film, yeni bir erteleme gelmezse 11 Kasım'da vizyona giriyor. Klasikleşen 1984 yapımı Bill Murray-Harold Ramis-Dan Aykroyd ortaklığındaki aksiyon komedisinin devamında, bekar bir anne ve iki çocuğu küçük bir kasabaya geliyor. Orijinal Ghostbusters'la olan bağlantılarını ve dedelerinin geride bıraktığı gizli mirası keşfetmeye başlıyorlar.

    Pandemi sırasında bir dizi filmini platformlara gönderen Sony, bir sinema gösterimi için bu mücevherini elinde tuttu. Orijinal filmi ve 1989 yapımı devam filmini yöneten yapımcı Ivan Reitman, etkinliğe bu filmi yöneten ve yazan oğlu Jason Reitman'la birlikte geldi. Sony Pictures Entertainment Chariman ve CEO'su Tony Vinciquerra ikiliyi tanıttıktan sonra, yaşlı Reitman gördüğü ilk filmi (Robin Hood) hatırladı ve bunun ona 5 buçuk yaşında bir film yapımcısı olmak için ilham verdiğini anlattı.

    Jason Reitman, babası tarafından tanıtıldı ve Sony'nin sunumunun mesajına uygun olarak, "Bu gece Sony adına burada olmaktan onur duyuyorum. Çünkü, onlar tamamen sinema dağıtımına adanmış tek stüdyo. 40 yıl boyunca bana en çok sorulan soru şuydu: Hayalet Avcıları filmi?" dedi. Nihayetinde Reitman bunu yapmaya karar verdiğini çünkü babasının onun için bir film yapmak istediğini ve kendisinin de kızı için bir film yapmak istediğini söyledi.

    Afterlife gösterimini tanıtan Reitman, izleyicilere orijinal Ghostbusters'ı kaç kişinin gördüğünü sordu ve "Tüm zamanların en büyük Paskalya yumurtası avına çıkmak üzeresiniz. Açılış müziğinden bitiş jeneriğinin sonuna kadar, tek istediğim, lütfen spoiler vermeyin. Sinema salonlarınıza gelenler için filmin sonunu gizli tuttuk. Yani, filmi beğendiyseniz, insanlara bunu söyleyebilirsiniz.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top