Hesabım
    CinemaCon'daki The Batman Videosu, Yeni Detayları Ortaya Çıkardı

    The Batman, iddialı bir şekilde geliyor!

    Warner Bros., CinemaCon'da yeni The Batman görüntülerini paylaştı. Başlangıçta, Ben Affleck'in Batman'i için solo bir araç olması amaçlanan The Batman, o zamandan beri yazar-yönetmen Matt Reeves'in bağımsız bir filmine dönüştü. Robert Pattinson'ı, birden fazla Batman kötü adamına karşı çıkan yeni, daha genç Bruce Wayne olarak izleyeceğiz. The Batman'in teaser fragmanı geçen yıl DC FanDome'da yayınlandı ve yaklaşmakta olan filmden görüntülere ilk bakış sunuyor.

    Mart 2022'de vizyona girmesi planlanan The Batman, filmin çekim programını da etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle ertelendi. Çekimler boyunca Reeves, Pattinson'ın kostümüne ve batmobiline ilk bakışlar da dahil olmak üzere Batman'e gönderme yaptığı birçok görüntü paylaştı. Yine de filme en iyi bakış, Pattinson'ın Bruce Wayne'inin yanı sıra Zoë Kravitz'in Catwoman'ı, Jeffrey Wright'ın Jim Gordon'u ve Colin Farrell'in Penguin'i gibi diğer DC karakterlerini gösteren The Batman teaser fragmanından geldi.

    Warner Bros'un CinemaCon'daki sunumu sırasında stüdyo, röportajlar ve görüntülerden oluşan yeni bir kamera arkası videosu ve ardından The Batman DC FanDome fragmanını gösterdi. Film, Bruce Wayne'in kaosun ortasında uğursuz müzik eşliğinde Gotham'da yürümesiyle açılıyor. Pattinson daha sonra Batman karakterinden bahsediyor ve "Batman nedense her zaman 20. yüzyılın ana karakterlerinden biri olmuştur." diyor ve bunun, kahramanın diğer uyarlamalarından "radikal olarak farklı" bir versiyonu olduğunu söylüyor.

    Film görüntüleri, Batman'in Gotham şehri haydutlarını kırmızı ışıkta beklediğini ve patlamalar, polis memurları ve kaosun olduğu diğer eylemleri gösteriyor. Ayrıca, Batman ve Catwoman'ın teaser fragmanında alay edilen dövüşünün daha fazla görüntüsü yer alıyor. Pattinson, "Gerçekten bu öfkeyi dışarı atıyor. Bütün dövüşler çok kişisel görünüyor." diyor ve Batman'in çeşitli silahlar kullandığı gösteriliyor. Daha fazla görüntü ise Andy Serkis'i Alfred Pennyworth olarak gösteriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top