Hesabım
    ‘Venom: Let There Be Carnage’ın Vizyon Tarihi Yine Değişti

    Venom'un devam filmi, vizyon değişikliği konusunda rekor kırdı

    Sony, filmi daha bu ayın başlarında 24 Eylül'den 15 Ekim'e ertelemesine rağmen, bir değişiklik kararı daha aldı ve Venom: Let There Be Carnage'ı 21 Ocak 2022'ye erteledi. Vulture'a göre, birden fazla kaynak, stüdyonun filmi ekim ayında yayınlamayı yeniden gözden geçirdiğini belirtti ve rekor sayıda ertelemeyi getiren yeni karar kaçınılmaz oldu.

    Pazartesi günü Las Vegas, CinemaCon'da Spider-Man: No Way Home fragmanının yayınlanmasının heyecanı devam ederken türün hayranlarına üzücü haber Venom'dan geldi. Venom: Let There Be Carnage, yakın zamanda düzenlenen CinemaCon'da yer almadı. İlk fragman, stüdyonun hala eylül planları için umutlu olduğundan dolayı mayıs ayında yayınlandı, ardından ikinci fragman bu ayın başlarında, ekim planları için yayınlandı ama her iki plan da uygulanamadı.

    21 Ocak 2022, aynı zamanda Jared Leto liderliğindeki vampir-süper kahraman filmi Morbius için planlanan çıkış tarihi. Venom: Let There Be Carnage'ın vizyonunun ertelenmesinden sonra, muhtemelen Morbius da bir kez erteleme alacaktır. Venom, 2018'de gösterime girdiğinde dünya çapında şaşırtıcı bir şekilde 856 milyon dolar hasılat elde etti ve şirket, ilk filmden daha az hasılat yapan bir devam filmi istemediği için vizyon tarihini sürekli erteliyor.

    Venom: Let There Be Carnage, Andy Serkis tarafından yönetiliyor. Tom Hardy, Naomie HarrisMichelle Williams ve Reid Scott'a ek olarak Cletus Kasady olarak Woody Harrelson seriye geri dönüyor. Kelly Marcel, filmin senaryosunu kaleme aldı ve Hardy de senaryoya ufak bir hikaye yardımında bulundu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top