Hesabım
    ‘Venom: Let There Be Carnage’ın Vizyon Tarihi Bir Kez Daha Değişti

    Film için bir kez daha erteleme kararı verildi

    Yine başlıyoruz! Hollywood'un bütün önlem ve çabalarına rağmen, Covid-19'un delta varyantı sinema endüstrisinin son zamanlarda elde ettiği kazanımları alt üst etmeye başladı. Sony Pictures, Tom Hardy'nin filmin adını taşıyan uzaylı ortakyaşamı oynadığı, stüdyonun yeni çizgi roman macerası “Venom: Let There Be Carnage”ın sinema gösterimini ertelediğini duyurdu.

    Pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenen “Venom” devam filmi 24 Eylül'de ABD'de vizyona girecekti. Şimdi, bu tarih yerine 15 Ekim'de vizyona girecek. Gecikme, son derece bulaşıcı delta varyantı nedeniyle ABD'de Covid-19 vakalarının hızla artması nedeniyle geliyor. Artış, sinemaya dönme konusunda tüketici güveninde büyük bir düşüşe yol açtı.

    Ulusal Araştırma Grubu tarafından yakın zamanda yürütülen bir ankete göre, sinemaseverlerin %67'si yerel multiplekslerini ziyaret ederken "çok ya da biraz rahat" olduklarını söylüyor. Bu durum, geçen haftaya göre %3 ve bir aya göre %14 düşüş anlamına geliyor. Sonuç olarak sinema sektörü, sektör genelindeki uzun süreli kapanmadan tam olarak kurtulamadı. Şimdiye kadar yerel gişe, Covid dönemi hitlerinin ("A Quiet Place Part II" ve "F9: The Fast Saga" gibi) ve gişede istediğini bulamayan filmlerin ("Snake Eyes" ve "Space Jam: A New Legacy" gibi) bir karışımını gördü.

    Büyük bütçeli filmlerin başarısı için kritik öneme sahip olan uluslararası gişe, dünya genelinde sıcak noktalar ortaya çıktıkça mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Andy Serkis, “Venom: Let There Be Carnage” filmini yönetiyor. 2018 yapımı ilk filmi “Venom”, küresel gişede 855 milyon dolar hasılat yapan sürpriz bir gişe başarısı elde etti. Devam filminde Woody Harrelson, Michelle WilliamsReid Scott ve Naomie Harris rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top