Hesabım
    Benjamin Bratt, Walter Hill Westerni ‘Dead For A Dollar’ın Kadrosunda

    Hill, Western filmine bir yıldızı daha ekledi

    Benjamin Bratt (Miss Congeniality, Coco, Traffic), şu anda New Mexico'da yapım aşamasında olan, Quiver Distribution için Walter Hill tarafından yönetilen Dead for a Dollar adlı Western filminin kadrosuna katıldı. SAG Ödülü sahibi oyuncu, Akademi Ödülü sahibi Christoph Waltz, Akademi Ödülü adayı Willem Dafoe, Emmy ve SAG Ödülü sahibi Rachel BrosnahanBrandon Scott ve Warren Burke'le birlikte oynayacak.

    Dead for a Dollar, ünlü bir kelle avcısının (Christoph Waltz), yıllar önce hapse gönderdiği profesyonel bir kumarbaz olan yeminli düşmanıyla (Willem Dafoe) karşılaştığı, başarılı bir iş adamının Meksika'da rehin alınınan karısını ​​(Rachel Brosnahan) bulma ve geri götürme görevini anlatıyor.

    Hill tarafından yazılan filmin yapımcılığını Berry Meyerowitz, Neil Dunn, Carolyn McMaster, Kirk D'Amico ve Jeremy Wall, yütücü yapımcılığını ise Jeff Sackman, Larry Greenberg, Christoph Waltz, Lawrence Mortorff ve Alex Habrich yürütüyor. Quiver Distribution, filmin finansmanının ayarlanmasına yardımcı oldu, Kanadalı yapım şirketi Chaos a Film Company ile birlikte çalıştı ve ABD dağıtımını üstlenecek.

    Bratt, bundan sonra HBO Max'in yeni DC/Vertigo Comic serisi olan ve Ava DuVernay'in çektiği DMZ'de görülecek. Daha önce Traffic'teki rolüyle SAG Ödülü kazandı ve Law and Order, Star ve Modern Family gibi hit televizyon dizilerinde düzenli olarak yer aldı. Ek filmler arasında Miss Congeniality, La Mission, Doctor Strange ve Walt Disney Pictures'ın Oscar ödüllü animasyon filmi Coco yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top