Hesabım
    Netflix Gerilimi "Ev Baskını"ndan Altyazılı Fragman

    Netflix'ten yeni bir gerilim filmi yolda!

    Netflix, yaklaşmakta olan gerilim filmi Ev Baskını (Intrusion) için ilk fragmanı yayınladı ve bu gece yatmadan önce kapılarınızın kilitli olup olmadığını iki kez kontrol etmenizi sağlayacak! Türkçe altyazılı fragmanı yayınlanan Intrusion, 22 Eylül'de tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayınlanacak.

    Meera (Freida Pinto) ve mimar kocası Henry (Logan Marshall-Green), onlar için tasarladığı güzel ama uzak eve hayran kaldıkça her şey pastoral görünüyor. Çerçeveledikleri fotoğraflara bakarlar, muhteşem modern mutfaklarında öpüşürler, kısacası yeni evlerine taşındıklarında mutlu bir çiftin yaptığı her şeyi yaparlar. Ancak, eve girdikten kısa bir süre sonra bir davetsiz misafir onları korkuttuğunda ve Henry'nin kayak maskeli davetsiz misafiri vurmaktan başka seçeneği kalmadığında işler hızla kararır.

    O tuhaf, küçük kasaba hayatı için bu olay çok fazladır. Ev istilası Meera'yı anlaşılır bir şekilde travmatize ediyor, ancak, gerçek travma, sorular sormaya başladığında çözülmeye başlayan daha büyük bir gizemle sarılmış görünüyor. Fragmanın dediği gibi: "Cevaplanmasını istemediğin soruları asla sorma." Fragmanda bazı sahnelerin nasıl oluşturulduğu göz önüne alındığında, izleyiciler Meera'nın kendi kocasına bile güvenip güvenemeyeceğini merak ediyor olabilir.

    Fragmanda Pinto ve Marshall-Green'e ek olarak Robert John Burke, şüpheli Dedektif Stephen Morse ve Clint Obenchain, posta kutusunda Meera'ya saldıran göz korkutucu bir figür olarak yer alıyor. Intrusion, Christopher Sparling tarafından yazıldı ve Adam Salky tarafından yönetildi. Sparling, Creator Media Entertainment adına Kyle Benn, Sea Smoke Entertainment adına Josh Weinstock, EMJAG Productions adına Alexandra Milchan, Matthew Myers ve Russell Hollander'la birlikte yapımcılığı üstlendi. Intrusion, 22 Eylül'de tüm dünyada Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top