Hesabım
    Justin Timberlake, Benicio Del Toro'lu ‘Reptile’ın Kadrosunda

    Filmin haklarını yakın zamanda Netflix satın aldı

    Netflix, Black Label Media'nın Reptile filminin dünya çapındaki haklarını satın aldı ve Oscar adayı Justin Timberlake'i (Palmer, The Social Network) oyuncu kadrosunda olduğu önceden duyurulan Oscar ödüllü Benicio Del Toro'nun (Sicario, Traffic) olduğu listeye ekledi. Film, genç bir emlakçının vahşice öldürülmesinin ardından, sert bir dedektifin (Del Toro) hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir durumda gerçeği ortaya çıkarmaya çalışmasını konu alıyor.

    Dedektif, bunu yaparken kendi hayatındaki yanılsamaları ortadan kaldırmaya başlar. Üretken müzik video yönetmeni Grant Singer, ilk uzun metrajlı denemesinde filmi yönetiyor. Senaryoyu Benjamin Brewer (The Trust, Beneath Contempt)'le birlikte yazdı. Molly SmithTrent Luckinbill ve Thad Luckinbill, Black Label Media adına ortak yapımcılığı üstleniyor. Del Toro ve Rachel Smith yürütücü yapımcılar olacak.

    Timberlake son olarak Apple Orijinal yapımı drama filmi Palmer'da başrol oynadı. Ayrıca, DreamWorks Animation yapımı Trolls filmleri, Coen Kardeşler'in Inside Llewyn Davis'i, Clint Eastwood'un başrol oynadığı Trouble with the Curve filmi, Andrew Niccol'ün aksiyon gerilim filmi In Time, Will Gluck'ın Friends with Benefits'i, Jake Kasdan'ın Bad Teacher'ı ve David Fincher'ın The Social Network adlı filmlerinde rol aldı.

    Benicio Del Toro, 90'lı yıllarda çıkış yakaladı ve The Usual Suspects, Basquiat, The Funeral gibi filmlerde oynadı. 2000'li yıllara hızlı bir giriş yaptı ve Snatch, 21 Grams ve Oscar kazandığı Traffic gibi önemli filmlerde oynadı. Onu, yakın zamanda Steven Soderbergh filmi No Sudden Move'da izledik ve Wes Anderson filmi The French Dispatch'te izleyeceğiz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top