Hesabım
    Jason Statham ve Miramax'tan Yeni Film: ‘The Bee Keeper’

    Statham, Miramax'la yeni bir aksiyon filmi çekiyor

    Jason Statham ve Miramax, Kurt Wimmer'ın yazdığı senaryodan gelen The Bee Keeper'la üçüncü kez ortaklık kuruyor. Eylül 2022 tarihinde prodüksiyonun Londra ve Atlanta'da gerçekleşmesi bekleniyor. The Bee Keeper, arıcılık mitolojisine derinden bağlı, yıldırım hızında bir gerilim filmi olarak tanımlanıyor. Miramax şu anda filmi yönetmesi için bir yönetmen arıyor.

    Statham, Wimmer ve Miramax CEO'su Bill Block filmin yapımcılığını üstlenecek. Block, “The Bee Keper, hayranlarının koltuklarının kenarında oturmasını sağlayacak sıra dışı bir hikayeyle evrensel temaları keşfediyor. Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ikonik ve karşı konulmaz bir film daha getirmekten heyecan duyuyoruz” dedi. Statham kısa süre önce Miramax'ın Adsız Guy Ritchie Projesi (İlk açıklanan adı Five Eyes'dı ve Antalya'da çekildi) ve küresel gişede 104 milyon dolara yakın hasılat elde eden bir başka Ritchie-Miramax filmi Wrath of Man'de rol aldı. Miramax'ın STX tarafından yayınlanan önceki Ritchie filmi The Gentlemen ise 115,1 milyon dolar hasılat elde etti.

    Statham, Fast and Furious serisi, The Meg, The Expendables serisi, Spy ve Transporter filmlerinin yanı sıra diğer birçok aksiyon filminin sağladığı küresel gişede 7,8 milyar doların üzerinde asılat elde eden gözde bir oyuncu. Wimmer, yakında çıkacak olan Children of the Corn, Salt, Point Break, Law Abiding Citizen, The Recruit ve 1999 yapımı The Thomas Crown Affair'in yeniden başlatılması gibi filmleri yazdı.

    Yakında çıkacak diğer Miramax projeleri arasında, Addison Rae'nin başrolde olduğu ve Mark Waters'ın yönettiği He's All That, Mattson Tomlin'in yönettiği, Chloe Moretz'in başrolde olduğu Mother Android, Trancas International Films ve Blumhouse Productions'ın ortak yapımcılığını üstlendiği Jamie Lee Curtis'in başrol oynadığı Halloween Kills, Oscar ödüllü Russell Crowe'un oynadığı ve Joshua John Miller'ın yönettiği Georgetown Project ve Alan Ball'un yönettiği ve başrolünde Paul Bettany'nin oynadığı, prömiyerini 2020 Sundance Film Festivali'nde yapan Uncle Frank yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top