Hesabım
    Ethan Hawke ve Ewan McGregor, Apple Filmi 'Raymond and Ray'de Buluşuyor!

    İkili, filmde üvey kardeşleri canlandıracak

    Getty Images

    Ünlü aktörler Ethan Hawke ve Ewan McGregor, yeni Apple Studios filmi Raymond and Ray'de üvey kardeşler olarak rol alacaklar. Albert Nobbs ve In Treatment'la ünlenen Rodrigo Garcia'nın yönettiği film, iki kardeşin babalarının cenazesinde yeniden bir araya gelmelerine ve onlara verdiği sefil ebeveynlik yıllarının üstesinden gelmek için birlikte başladıkları mücadeleye odaklanıyor.

    Bir mizah duygusu barındıran film, derin ve ortak bir acıyla dertleri üzerinde çalışırken, yeniden hayatı inşa etmek isteyen kardeşlerin hikayesi. Film, Mockingbird Pictures aracılığıyla Gravity'nin arkasındaki yapımcılardan biri olan Akademi Ödüllü Alfonso Cuarón'un yanı sıra Saving Private Ryan'dan Bonnie Curtis ve Albert Knobbs'tan Julie Lynn ile birlikte yapılıyor.

    Yönetici yapımcılar Gabriela Rodriguez ve Shea Kammer de projede çalışacak. Yıldızlarla dolu Apple Studios prodüksiyonu, Apple TV+ yayın hizmetlerine eklenen uzun bir film listesine katılıyor. Raymond and Ray, yönetmen Antoine Fuqua ve yapımcı Will Smith'in beklenen projesi olan Emancipation ve Sundance ödüllü CODA filmlerinin yanında yer alacak.

    Apple TV+ kütüphanesine gelen diğer filmler arasında Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio'yu başrollerde birleştiren Martin Scorsese'nin Killers of the Flower Moon'u, sevilen oyuncu Tom Hanks'in rol aldığı son film Finch ve Joel Cohen'in yönettiği, Denzel Washington ve Frances McDormand'ın yer aldığı Tragedy of Macbeth yer alıyor. Şu anda Raymond and Ray için belirlenmiş bir çıkış tarihi yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top