Hesabım
    Claire Foy ve James McAvoy'lu Gerilim ‘My Son’dan Fragman

    Film, 15 Eylül'de prömiyer yapacak

    My Son'ın başarılı oyuncular Claire Foy ve James McAvoy liderliğindeki yeniden çevrimi Peacock'la geliyor. NBC yayın hizmeti, genç bir çocuğun ortadan kaybolmasını konu alan gerilim filminin ilk gösterimini özel olarak yapacaklarını duyurdu. Film, 15 Eylül'de yayın hizmetinde prömiyer yapacak ve yolculuğuna başlayacak.

    My Son, Fransız muadili gibi, devrim niteliğinde yeni bir teknikle filme alındı: Cevapsızbir şekilde kaybolmuş bir adamı oynayan McAvoy'a bir senaryo veya diyalog verilmedi ve hikayenin nasıl biteceği söylenmedi. İzleyicilerin bu eylül ayında göreceği şey, tamamen McAvoy'un doğaçlamaları olacak ve filmin konusunun farkında olan diğer oyuncuların rollerine göre verdiği tepkileri içerecek.

    Yönetmen Christian Carion, bu yaklaşımı Guillaume Canet'nin oynadığı 2017 yapımı orijinal filmden getiriyor ve başrol oyuncusunu filmin konusunu izleyiciler gibi keşfetmek için kafa karışıklığı içinde bırakıyor. Oğlu aniden kaybolan genç bir baba olarak McAvoy'u takip eden My Son, eski karısının (Foy) cevaplar aramak için yaşadığı kasabaya döndüğünde Edmond Murray ile izleyicileri bir yolculuğa çıkarıyor, ancak, kendisini kesinlikle kafası karışık bulacak. Edmond, çok geçmeden oğlunun kaçırıldığını anlayacak ve umutsuzca cevaplar arayan hayatı, birçok gizemi beraberinde getirecek.

    Orijinal filmi izlemeyen izleyiciler için, bu yöntrem eşsiz bir deneyim olacak. McAvoy, başarılı ve son dönem ivmesini tekrar yukarı taşıyan bir oyuncu. Rolün üstesinden gelecektir. İzleyiciler filmi çok mu beğenecek? Yoksa, kafa karışıklığıyla mı karşılayacak? Bunu, 15 Eylül'deki prömiyerinden sonra öğrenme şansı bulacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top