Hesabım
    Margaret Qualley ve Christopher Abbott, Gerilim Filmi ‘Sanctuary’nin Kadrosunda

    Filmin çekimleri devam ediyor..

    Getty

    Yükselen yıldızlar Margaret Qualley ve Christopher Abbott, yönetmen Zachary Wigon'un ünlü 2014 psikolojik romantizmi The Heart Machine'den bu yana çektiği ilk uzun metrajlı filmi olan, yeni gerilim Sanctuary'de başrol oynayacak. Variety'nin haberine göre, henüz resmi bir vizyon tarihi olmamasına rağmen, prodüksiyon New York'ta tamamlanmak üzere.

    Sanctuary, Amazon'un Homecoming dizisinin ortak yaratıcısı Micah Bloomberg tarafından yazıldı ve hikaye tek bir akşam boyunca yaşanıyor. Qualley, zengin müşterisi Hal ile bir dominatrix oynuyor. Babasının ölümünün ardından Hal, hem konumunu hem de büyük servetini devralır, bu yüzden deri kaplı metresiyle iletişimini kesmeye karar verir. Doğal olarak, bağlarını koparma girişimleri tam olarak planlandığı gibi gitmez ve işler felaketle sonuçlanır.

    Rumble Films'ten David Lancaster ve Stephanie Wilcox, Hype Film'den Ilya Stewart ve Mosaic Films'ten Pavel Burian ortak yapımcılar. Ucu açık bir senaryo ve başrolde bir çift gelecek vaat eden yetenekle gelen bağımsız film, kesinlikle kulağa ilgi çekici geliyor ve tüm büyük yaratıcı oyuncular, bu türe aşina isimler. Bu da Sanctuary'yi önümüzdeki yılın önemli projelerinden biri haline getiriyor.

    Qualley, The Leftovers, Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood'u ve yaklaşmakta olan Netflix drama dizisi Maid'deki performanslarıyla kesinlikle yükselişte. Abbott ilk olarak Girls'teki Charlie Dattolo rolüyle ana akımın dikkatini çekti ancak, kendisi son on yılda Martha Marcy May Marlene, A Most Violent Year, It Comes at NightFirst Man ve daha fazlasında yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top