Hesabım
    Stanley Tucci, Üç Yıl Önce Kanser Teşhisi Aldığını Söyledi

    Tucci, üç yıl önceki hastalığı hakkında konuştu

    Stanley Tucci, üç yıl önceki kanser teşhisi hakkında yeni açıldı. Çok yönlü oyuncu, 1985'teki ilk filminden bu yana 100'den fazla filmde rol aldı. Son zamanlarda rolleri, Easy A'daki ikonik genç film yıldızının babasından, The Devil Wears Prada'da Anne Hathaway'e acıyan modacıya ve bombalı TV sunucusuna kadar uzanıyor. Stanley Tucci, yaklaşmakta olan Kingsman: The Secret Service'ın devamı olan The King's Man'de görünecek.

    Vera Magazine ile konuşan Tucci, kanser teşhisi hakkında ilk kez konuştu. Üç yıl önce, dilinin köküne bir tümör teşhisi kondu. Tedavi konusunda endişeliydi, çünkü "ilk karısı kanserden öldü ve onun bu tedavileri yıllarca geçirmesini izlemek korkunçtu." Kanserin "aynı anda hem daha çok, hem de daha az korkmanızı sağladığını." söyledi. Tedavi (bir noktada besleme tüpünü içeriyordu) sona erdiği ve kanser muhtemelen geri gelmeyecek olduğu için kendisini "yaşlı" hissedebilir, ancak aynı zamanda "ileriye gitmek ve işleri halletmek" için canlanmış hissediyor.

    Tucci, "Tümör ameliyat edilemeyecek kadar büyüktü, bu yüzden yüksek doz radyasyon ve kemoterapi yapmak zorunda kaldılar. Asla böyle bir şey yapmayacağıma yemin etmiştim çünkü ilk karım kanserden öldü ve onun yıllarca bu tedavilerden geçmesini izlemek korkunçtu. Çocuklar harikaydı ama onlar için zordu. Altı ay boyunca beslenme tüpüm vardı. İkizlerin lise mezuniyetine zar zor yetişebildim. Kanser, aynı anda hem daha çok korkmanızı, hem de daha az korkmanızı sağlar. Hastalanmadan önceki halimden çok daha yaşlı hissediyorum ama yine de ilerlemek ve işleri halletmek istiyorsun." dedi

    Yakın zamanda Marvel'ın What If? dizisindeki Dr. Erskine rolünü yeniden canlandıran oyuncu, şu anda iki mini dizi çekiyor. Biri David Tennant'lı suç dizisi Inside Man, diğeri ise Richard Madden ve Priyanka Chopra Jonas'la birlikte oynayacağı casus dizisi Citadel. Aynı zamanda Nazi işgalinden sonra şehrin imajını düzeltmekle görevlendirilmiş bir genelev sahibini konu alan The Man Who Saved Paris filminin ön yapım aşamasında. Stanley Tucci, üretken bir aktör ve iyileşmesinin iyi gitmesi birçok kişi için bir rahatlama sebebi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top