Hesabım
    ‘Venom: Let There Be Carnage’, Erken Tarihte Vizyona Girecek

    ‘Venom: Let There Be Carnage’ın vizyonu bu kez öne çekildi

    Sony, "Venom: Let There Be Carnage" için beşinci ve umarız son kez yayın planlarını değiştirdi. Sürpriz bir hamleyle, Tom Hardy'nin uzaylı ortakyaşama dönüşen gazeteci olarak oynadığı çizgi roman uyarlaması, sinemalarda beklenenden daha erken, 1 Ekim'de gösterime girecek. Önce Haziran 2021'e, ardından eylül ayının sonlarına ve en son olarak 15 Ekim'e ertelenen film, bu kez 1 Ekim'e çekildi.

    Sony, Disney'in stüdyonun yalnızca sinemalarda gösterilen çizgi roman macerası “Shang-Chi ve On Halka Efsanesi” için beklenenden daha büyük bir açılış hafta sonu hasılatı bildirmesinden kısa bir süre sonra “Venom: Let There Be Carnage”ın yeni tarihini duyurdu. Marvel filmi, hafta sonu 75,5 milyon dolar ve ilk dört gününde 90 milyon dolar toplayarak İşçi Bayramı hafta sonu rekorlarını kırdı.

    Bu gişe gelirleri, Covid-19'un delta varyantının sinemaseverleri evde tutacağından korkan stüdyoları ve sinema sahiplerini cesaretlendirdi. Kanadalı aktör Simu Liu ve Awkwafina'nın başrollerini paylaştığı, beğeni toplayan “Shang-Chi”, izleyicilerin doğru film olduğunda salonları ziyaret edeceklerinin bir işaretiydi. Türkiye gişesinde de Shang-Chi ve Luca filmlerinin etkisiyle seyirci sayısı geçen haftaya göre iki katına çıktı.

    Son haftalarda Sony, çıkış listesinde küçük değişiklikler yaptı. Ağustos ayında stüdyo, “Venom”u 24 Eylül'den 15 Ekim'e üç hafta geri aldı (iki hafta ileriye 1 Ekim'e çekmeden önce) ve “Ghostbusters: Afterlife”ı 11 Kasım'dan 19 Kasım'a, bir hafta erteledi. Bu gelişme, Paramount, "Top Gun: Maverick"i 19 Kasım'daki planından çıkardıktan ve 2022'ye erteledikten sonra geldi. Andy Serkis, “Venom: Let There Be Carnage” filmini yönetiyor. 2018 yapımı ilk film “Venom”, küresel gişede 855 milyon dolar hasılat yapan sürpriz bir gişe rekoru kırdı. Devam filminde Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott ve Naomie Harris rol alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top