Hesabım
    The Matrix Resurrections'dan İlk Teaser!

    Yılın en çok beklenen filmi The Matrix Resurrections'ın fragmanı ne zaman geliyor?

    Lana Wachowski'nin yıllar sonra Matrix serisinin devamını getirme kararı alarak hayata geçirdiği The Matrix Resurrections'dan resmi bir tanıtım paylaşıldı. Sürpriz olarak Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'u da göreceğimiz The Matrix Resurrections'ın teaser'ında meşhur kırmızı ve mavi hapları görüyoruz.

    2021'in son ayında vizyona girecek olan The Matrix Resurrections, son birkaç yılın en büyük merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor. Warner Bros'un yaptığı resmi açıklamaya göre filmin fragmanı 9 Eylül tarihinde yayınlanacak. Teaser'da "Choose your reality" yani "Kendi gerçekliğini seç" sözleriyle karşılaşıyoruz.

    Matrix 4'un yeni yıldızları arasında Jessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick HarrisJonathan GroffPriyanka ChopraChristina Ricci yer alacak. Söylenenlere göre Henwick, Neo gibi bir başkahramanı canlandıracak. Ayrıca Jada Pinkett SmithLambert Wilson ve Daniel Bernhardt gibi eskilerden sürpriz isimler karşımıza çıkacak. Birkaç ay önce The Matrix Resurrections'ın test gösterimleri yapılmış ve izleyenlerin internete bazı bilgiler sızdırdığı görülmüştü. Ancak hiçbir detayın gerçekliği öğrenilemedi. 

    The Matrix 4, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Amerika'da ve platformun bulunduğu diğer ülkelerde ise HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top