Hesabım
    Disney, "The Last Duel", "Eternals" ve Birçok Filmin Vizyon Planını Açıkladı

    Disney, salon gösterimlerine ağırlık vereceğini duyurdu

    Disney, cuma günü yaptığı açıklamada, 2021 filmleri “Eternals”, “The Last Duel”, “West Side Story”, “Ron's Gone Wrong” ve “The King's Man”in dijital platformlara geçmeden önce 45 günlük sinema gösterimlerine sahip olacaklarını duyurdu. Animasyonlu müzikal “Encanto” ise, Disney Plus'a gelmeden önce 24 Kasım'dan itibaren 30 gün boyunca sinemalarda oynayacak.

    Karar, Marvel'ın uzun metrajlı filmlerinin yalnızca sinemalarda oynama arzusu hakkında, hem şirket içinde, hem de basında açıklamaları bulunan Marvel Studios şefi Kevin Feige için açık bir kazanç. Marvel'ın iki yıldan uzun süre sonraki ilk özel sinema gösterimi alan filmi olan "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", çarşamba gününe kadar yurt içinde 105.9 milyon $ hasılat elde etti. Bu, MCU özellikleri için normalin alt sınırında olsa da temmuz ayında açıldıktan sonra teatral yayınında bu sürede 100,7 milyon dolar kazanan "Black Widow"un hasılatını çoktan geride bıraktığı anlamına geliyor.

    "Eternals”, sadece 5 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek. “Encanto”nun 30 günlük sinema penceresi, filmi, Noel tatili için doğrudan Disney Plus'a kaydırmadan önce, Disney'e Şükran Günü tatili boyunca gişe hasılatını aralık ayına çekme fırsatı veren farklı bir deneyim sağlayacak. Disney'in 20th Century Studios listesindeki filmlere gelince: 15 Ekim'de “The Last Duel”, 22 Ekim'de “Ron's Gone Wrong”, 10 Aralık'ta “West Side Story” ve 22 Aralık'ta yayınlanacak "The King's Man" vizyon tarihlerini aldılar.

    Disney'in duyurusu, canlı aksiyon listesinin tek başına sinemalarda “en az” 45 gün oynayacağını şart koşuyor ve stüdyoya, filmlerinin salon gösterimini uzatmaları için izin veriyor. Disney ayrıca, çoğunlukla çeşitli bölümlerinden isimsiz projeler için 2024'e kadar bir dizi yeni yayın tarihi açıkladı. Guillermo del Toro'nun 3 Aralık'ta Searchlight Pictures'tan sınırlı sayıda çıkacak olan “Nightmare Alley”, 17 Aralık'ta geniş bir sürüme taşındı ve “Spider-Man: No Way Home”la karşı karşıya gelecek. Popüler animasyon dizisine dayanan "Bob's Burgers" filmi de 27 Mayıs 2022'ye tarihlendirildi. Disney'in Halle Bailey ve Melissa McCarthy'nin başrollerini paylaştığı “The Little Mermaid”in yeniden çevrimi, 26 Mayıs 2023 tarihine sahip.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top