Hesabım
    Constance Wu, Javier Bardem'li Sony Filmi ‘Lyle, Lyle, Crocodile’in Kadrosunda

    Film, klasikleşen bir çocuk kitabından uyarlanıyor

    İndiewire Youtube

    Crazy Rich Asians ve Fresh Off the Boat yapımlarının yıldız oyuncusu Constance Wu, Sony Pictures için Will Speck & Josh Gordon tarafından çekilen "Lyle, Lyle, Crocodile" filminde Javier Bardem ve Winslow Fegley'le birlikte rol alacak. Senaryosu Will Davies tarafından uyarlanacak olan filmin yönetmenliğini Speck & Gordon üstlenecek.

    Film, Bernard Waber'in çok satan çocuk kitabından uyarlandı. İlk kez 1965'te yayınlanan saygıdeğer çocuk masalı, New York'ta Doğu 88. Cadde'de bir evde yaşayan sürüngen etrafında dönüyor. Lyle, Primm ailesine günlük işlerde yardım etmekten ve mahalledeki çocuklarla oynamaktan hoşlanır. Bir komşu, Lyle'ın bir hayvanat bahçesine ait olduğu konusunda ısrar edene kadar, herhangi bir evin sahip olduğu en mutlu timsahtır. Bay Huysuz ve kedisi Loretta, timsahları sevmezler ve Lyle'ın onları kazanmak için yaptığı her şey ters gider. Büyük timsah gülümsemesinin ardındaki kahramanı ve arkadaşı ortaya çıkarmak Lyle'ın tüm cazibesini ve cesaretini ortaya çıkarır.

    Speck & Gordon, Hutch Parker ile birlikte yapımcılık da yapıyor. Dan Wilson, Hutch Parker, Entertainment adına yürütücü yapımcılığı, Kevin K. Vafi ise Speck & Gordon adına yürütücü yapımcılığı üstleniyor. La La Land ve Dear Evan Hansen'in müziklerinin arkasındaki Oscar ödüllü şarkı sözü ekibi Benj Pasek ve Justin Paul, film için orijinal şarkılar yazıyor ve aynı zamanda baş yapımcılar arasında yer alıyor. Brittany Morrissey, stüdyo adına projeyi denetliyor.

    Film, 18 Kasım 2022'de gösterime girecek. Wu, kendisine Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülü adaylığı kazandıran ve Time'ın 2017'nin En Etkili İnsanları listesine dahil edilen ABC dizisi Fresh Off the Boat'taki rolüyle ün kazandı. Dizinin altıncı ve son sezonunu geçen yıl tamamladı. Wu ayrıca, Warner Bros'un romantik komedi hit filmi Crazy Rich Asians'da ve gişe rekorları kıran Hustlers'ta rol aldı. En son, Amazon antoloji dizisi Solos'ta yer aldı ve şu anda Amazon Studios'un komplo gerilimi dizisi The Terminal List'te yapım aşamasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top