Hesabım
    HBO Draması "Son of Monarchs"ın Fragmanı Yayında

    HBO'nun Meksika dramasından ilk fragman

    HBO Max'te kasım ayında prömiyer yapması beklenen, bir Amerika-Meksika draması olan Son of Monarchs'ın yeni fragmanı ve afişi şirket tarafından paylaşıldı. Sons of Monarchs, New York'ta yaşayan, büyükannesinin ölümünden sonra Meksika'ya giden ve çocukluk travmalarıyla yüzleşmek zorunda kalan bir biyologu konu alıyor.

    Film, birçok ünlü festival filmini yöneten ve aynı zamanda TED üyesi olan Alexis Gambis tarafından yazıp yönetildi. Sons of Monarchs'ın yıldızları arasında Tenoch Huerta Mejía (Black Panther 2), Alexia Rasmussen (Our Idiot Brother), Lázaro Gabino Rodríguez (All the Light That We Can See), Noé Hernández (We Are the Flesh), Paulina Gaitán (Narcos) ve William Mapother (Lost)  yer alıyor.

    Dramatik fragman, filmin ana karakterin Meksika'daki çocukluğundan, New York'taki yetişkinliğine kadar çok sayıda zaman çizelgesini sergiliyor. Fragmanda kahraman, çocukken büyükannesiyle çok yakın ve kelebekler tarafından büyüleniyor. Bir yetişkin olarak konferanslara katılıyor ve saygı duyulan biri olarak karşımıza çıkıyor ve kelebeklerin renklerini nasıl aldıklarına odaklanıyor. Yayınlanan fragman, kahramanın hayatının bu farklı bölümleri arasında, kült benzeri görüntülerle, baştan sona trajik koşullar arasında geçiyor. En ilgi çekici anlarından biri, filmin baş karakterinin kendisine bir kelebeğin rengini enjekte etmeye hazır olduğu an oluyor.

    Sons of Monarchs, küresel prömiyerini geçtiğimiz ocak ayında 2021 Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Film, Alfred P. Sloan Ödülü'nü kazandıktan sonra WarnerMedia, Sons of Monarchs'ın haklarını satın aldı. Film, 2 Kasım'da HBO Max'te yayınlanmaya hazır hale gelmeden önce 15 Ekim'de sınırlı bir salon sürümüyle gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top