Hesabım
    Dianne Doan, Cinayet Komedisi 'Reunion'ın Kadrosunda

    Doan, gizemli komedide, başrollerden birini üstlenecek

    Dianne Doan, cinayet komedisi “Reunion”ın kadrosuna katıldı. Film, bir lise buluşması partisinde gerçekleşen ve şimdiden bir dizi komedi oyuncusunun ilgisini çeken bir cinayete odaklanıyor. Doan, kadroda, Lil Rel Howery, Billy Magnussen, Jillian Bell, Nina Dobrev, Jamie Chung, Michael Hitchcock ve Chace Crawford'la birlikte yer alacak.

    Chris Nelson (“The Perfect Date”), filmi “The Edge of Sleep” yazar ikilisi Jake Emanuel ve Willie Block'un senaryosundan yönetiyor. Doan, Mai Ling rolüyle Cinemax'in “Warrior”unun ana kadrosunun bir parçasıydı. Ayrıca, Disney Channel orijinal filmleri “Descendants” ve “Descendants 2”de Lonnie olarak yer aldı. Diğer projeleri arasında “Agents of S.H.I.E.L.D.”, “Good Trouble” ve “Vikings” yer alıyor.

    “Reunion”da Doan'ın hangi rolü oynayacağı belli değil. “Reunion”, eski sınıf arkadaşlarıyla mezuniyet sonrası garip toplantıların türüne tam anlamıyla bir soluk getiriyor. Hikaye, konukları izole bir malikanede mahsur bırakan bir kar fırtınası sırasında ortaya çıkıyor. Filmin çekimleri şu sıralar Los Angeles'ta gerçekleşiyor.

    Yapımcılar, Artists Road'un müdürleri Todd Garner, Ben Silverman, Peter Principato ve Mark Korshak'ın yanı sıra Mickey Schiff ve Howery olurken, yönetici yapımcılık, Magnussen ve Bell'le birlikte Unique Features'den Bob Shaye olacak. Spyglass'ın prodüksiyon başkanı Peter Oillataguerre, projeyi şirket adına denetleyecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top