Hesabım
    Çok Satan Roman ‘Death At SeaWorld’ün TV Uyarlaması Yolda!

    Fremantle, uyarlama için ilk adımları attı..

    Fremantle firmaları The Apartment ve Castlefield, David Kirby’nin Death At SeaWorld adlı kitabının haklarını elde etti ve bunu şovmen Simon Allen (Das Boot)'la on bölümlük bir drama dizisine dönüştürmeyi planlıyor. Gerçek bir hikâyeden esinlenen kitap, ödüllü belgesel Blackfish'ten önceki olaylara dayanıyor ve bir ölüm üzerine hayatları iç içe geçen beş karakter ve ardından tutsak edilen katil balina Tilikum'un 2010 yılındaki hikayesini anlatıyor.  

    Haklar, The Apartment için "The Young Pope" ve "My Brilliant Friend" yapımlarının yapımcısı Lorenzo Mieli ve Castlefield için İngiliz yapımcılar Hilary Martin ve Simon Judd tarafından güvence altına alındı. Dizinin yapımına 2021'in sonlarında başlanması hedefleniyor. Anlaşma, Kirby adına Allison Warren ve Aevitas Creative Management'tan Todd Shuster tarafından yapıldı.

    Lorenzo Mieli konu hakkında şunları söyledi: “Death at SeaWorld, yalnızca ilgili bir prestij televizyon etkinliği değil, aynı zamanda sorunlu gezegenimizin güzelliğini ve harikasını korumak için ilham verici bir miting çağrısı olacak. Bu proje içinde olmaktan dolayı heyecanlıyım. Böylesine yetenekli ve kararlı bir ekiple bu hikayenin olağanüstü anlatılmamış bölümlerine hayat vermeyi merakla bekliyorum." dedi.

    Castlefield’dan Hilary Martin ve Simon Judd şunları söyledi: "David’in çığır açan kitabı ve Simon’un materyale ilişkin nefes kesen yorumu, hem duygusal olarak samimi hem de küresel olarak yankı uyandıran karşı konulamaz bir dram yaratmaya yol açtı. Bu ilgi çekici ve etkili diziyi oluşturmak için onlarla birlikte çalışmaktan dolayımutluluk duyuyoruz.”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top