Beyazperdem
    Alan Arkin
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Alan Wolf Arkin

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 26 Mart 1934
    Yaş 87
    54
    yıllık kariyer
    44
    film ve dizi

    Filmografi

    Spenser Kanunları
    Spenser Kanunları
    7 Mart 2019
    Dumbo
    Dumbo
    5 Nisan 2019
    The Kominsky Method
    The Kominsky Method
    7 Nisan 2020
    Son Macera
    Son Macera
    21 Nisan 2017
    Mutlu Yıllar
    Mutlu Yıllar
    18 Aralık 2015
    The Locals
    The Locals
    Vizyon tarihi belirsiz
    Yetenek Avcısı
    Yetenek Avcısı
    11 Temmuz 2014
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    96 Fotoğraf

    Haber

    ‘The Kominsky Method’ Üçüncü ve Final Sezonu Onayını Aldı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    3 Temmuz 2020 Cuma
    Michael Douglas ve Alan Arkin, son bir sezon için yeniden bir arada.
    Komedi Filmlerinden Oscar Adaylığına!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    23 Ocak 2015 Cuma
    İşte karşınızda kariyerine komedi filmleriyle başlayıp, Oscar adaylığına uzanan dram filmleriyle rüştünü ispatlayan 20 oyuncu!
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top