Hesabım
    ‘The Kominsky Method’ Üçüncü ve Final Sezonu Onayını Aldı

    Michael Douglas ve Alan Arkin, son bir sezon için yeniden bir arada.

    Michael Douglas ve Alan Arkin bir kez daha “Kominsky Method” için geri dönüyor. Netflix, üçüncü ve son sezon için eleştirmenlerce alkışlanan komediyi yeniledi. Gösteri, aktör ve oyunculuk antrenörü Sandy Kominsky (Douglas) ve menajeri Norman Newlander (Arkin) üzerinden ilerliyor. İkili daha sonra gençliğe ve güzelliğe değer veren rüya şehir Los Angeles'ta bir gezintiye çıkıyorlar. 

    Diziyi Chuck Lorre oluşturdu. Al Higgins ve Douglas'la birlikte yapımcılık görevini de üstleniyor. Chuck Lorre Productions, diziyi Warner Bros.Television'la birlikte üretiyor. Lorre yaptığı açıklamada; “Kominsky Method, benim için gerçek bir tutku projesi oldu ve hem izleyiciler hem de eleştirmenlerin sıcak tepkisini görmek inanılmaz bir deneyim oldu. Hikayeyi bu son bölümle tamamlamaktan heyecan duyuyorum ”dedi 

    Dizi, ilk sezonunda en iyi komedi için Altın Küre de dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. Douglas, aynı yıl bir komedi dizisinde en iyi erkek oyuncu olarak Altın Küre kazandı. Gösterinin ilk kez 2018'in sonlarında gösterilmesi üzerine Lorre, diziyi ve bir çift yaşlı beyni merkezlemenin arkasındaki motivasyonlarını yaratmak için çok çalıştıklarını ifade etti. Aralık 2018'de yayınlanan bir röportajda Lorre, “Yaşlanmak ve bununla ilgili her şeyi yazmak istedim. Sevdiklerini kaybeden, sağlık sorunlarıyla ve yetişkin çocuklarla uğraşan insanlar hakkında yazmak istedim. Bu harika fırsatı, derecelendirme kısıtlaması olmayan Netflix aracılığıyla buldum ve tamamen destekleyici oldular. Arkama bakmadan rahatça yazabildim.” dedi.

    İlk sezonu Kasım 2018, ikinci sezonu Ekim 2019'da yayınlanan dizinin üçüncü ve final sezonu, büyük ihtimalle bir yıl ara verdikten sonra, 2021 yılında izleyiciyle buluşacak. Başroldeki her iki isim de hem Emmy, hem Altın Küre adaylığı kazandılar. Douglas, bunlardan biri olan Altın Küre'yi evine götürmeyi başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top