Hesabım
    Alan Arkin, Üçüncü Sezon Öncesi ‘The Kominsky Method’un Kadrosundan Ayrıldı

    Alan Arkin, final sezonunda yer almayacak!

    Sandy Kominsky, kendine yeni bir arkadaş bulmak zorunda kalacak. Michael Douglas’ın canlandırdığı Kominsky'nin yakın dostu Norman Newlander'ı canlandıran Alan Arkin, Netflix'teki üçüncü ve son sezonunun öncesinde “The Kominsky Method”dan ayrılacağını doğruladı. Çıkan haberlere göre, Arkın'ın diziden ayrılma kararının bir süre önce verildiğini ve ayrılışının üçüncü sezonun hikayesinde ele alınacağını bildiriliyor.

    Arkin'ın çıkış haberi, programın üçüncü bir sezon için yenilenmesinden neredeyse üç ay sonra gelmiş oldu. Onay sırasında çıkan haberlerde Arkin'in Chuck Lorre serisinden ayrılacağına dair hiçbir gösterge yok gibiydi. İkinci sezonun sonu, karakterin artık olmayacağına dair hiçbir belirti de vermemişti ve bu gelişme, gösterinin hayranları arasında büyük bir sürpriz olarak nitelendirildi.

    Lorre, dizi son sezon onayı aldığında; "The Kominsky Method" benim için gerçek bir tutku projesi oldu ve hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden gelen sıcak tepkileri görmek inanılmaz bir deneyim oldu. Hikayeyi bu finalle tamamlayacağım için çok heyecanlıyım.” dedi. Arkin, Douglas ve dizinin kendisi geçen hafta sonu düzenlenen Emmy'ler için aday gösterilmiş, her bir komedi kategorisini kasıp kavuran "Schitt's Creek"in gölgesinde kalmıştı.

    Her iki oyuncu da şimdiye kadar iki sezonun her biri için Emmy adaylıkları kazandı ve Douglas, unvanlı aktör ve oyunculuk koçu rolüyle Altın Küre'yi evine götürmeyi başardı. Bu gelişme, geçen ay büyük bir yıldızın Chuck Lorre serisinden ikinci ayrılışı anlamına geliyor. Eylül ayının başlarında, Anna Faris'in, sekizinci sezon öncesinde CBS  sitcomu “Anne”den ayrıldığı ortaya çıktı. Kaynaklara göre Faris, programın ötesinde başka fırsatları da takip etmek için diziden ayrılma kararı aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top