Hesabım
    Osman Pazarlama Galasına Yıldız Yağmuru!

    Osman Pazarlama filminin galasına ünlüler akın etti.

    Son olarak 7,5 milyon gişe rakamı elde ederek ‘Tüm Zamanların En Çok İzlenen Türk Filmi’ ünvanını kazanan Recep İvedik 4 ile beyazperdede gördüğümüz sempatik komedyen Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Osman Pazarlama'nın galası Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleştirildi. 

    19 Şubat’ta Çamaşırhane Film yapımcılığında vizyona girecek filmin galasına ünlü yağdı. Gecede Emel MüftüoğluÖmür Gedik, Betül Demir, Ahmet KuralMurat CemcirZaraDemet Akbağ, Polat-Ahsen Yağcı, Yılmaz Ulusoy, Engin Altan Düzyatan, Neslişah Alkoçlar, Süleyman Kosif, Melda- Sinan Kosif, Zeynep-Murat Tarman, Ineke Beets Winkler, Timur Kunt, Hakan Baş, Rebi – Raul Danon, Can- Emir Ulusoy, Tengiz İsmailov, Mesut Erdoğan, Hazal Filiz KüçükköseTuan TunalıCemal HünalLale CangalGökhan TepeAbdürrahim AlbayrakMehmet AslanBillur Kalkavan gibi isimler boy gösterdi.

    Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan Şahan Gökbakar, "‘Güzel bir gece bizim için. Yaklaşık 8-9 aydır uğraş verdiğimiz bir filmin gala gecesi. İnşallah bizdeki etkisi, sizlere de izleyenlere de geçer" dedi. Komedyen, film Recep İvedik'in rekorunu kırar mı sorusuna "Recep de benim olduğu için geçerse sorun yok" dedi. 

    Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un filme dahil oluş sürecini anlatan Gökbakar: "Biz sürekli konuşuyorduk, Recep İvedik’leri çok seviyorlar. Bu filme kısmet oldu. Zor ikna ettim. Demet biraz tedirgin oldu. Okan’dan hiç beklemiyordum. Doğaçlama espriler kattı, bana ayar verdi. İnşallah devam eder Demet izin verirse. Demet sıfır kapris, kim ne diyorsa inanmayın, ben şahit oldum" dedi.

    Neler Dediler?

    * Yazar Ömür Gedik; "Ben Şahan’ın bütün filmlerini severek izliyorum. Recep İvedik’e de ilk günden beri gülüyorum, Osman Pazarlama da onun kadar izlenecektir. Recep İvedik 5 için sürprizimiz var Betül’le. Şahan hayranıyız. İkimiz de olacağız filmde. Şaka tabii. Şahan’la ilgili tek önyargım, güleceğime eminim."

    Düğün Dernek filmiyle güzel bir gişe rakamına imza atan ikiliden Murat Cemcir, ‘Sizin filmi geçer mi?’ sorusuna ‘Bir tek Allah bilir. İnşallah geçer. Fragmanı izledim, bazı sevdiğim ürünler var, almaya geldim, bakacağım. Taharetle ilgili icat ilgimi çekti. Gala kartlarımızı aldık, izleyeceğiz’ diyerek herkesi kahkahaya boğdu. 

    * Gecenin konuklarından Zara "Var olanın üstüne bir şey koymak kolay ama, yeni bir şey ortaya koymak çok zor. Şahan yine nasıl bir şey yaptı da hepimizi kırıp geçirecek merakla beklemedeyim. Fragmanı izledim, güzel sürprizler var" dedi.

    * Eşi Neslişah Alkoçlar ile davetliler arasında bulunan Engin Altan Düzyatan "Komşu kontenjanından buradayız, Şahan’ı yalnız bırakmak istemedik bugününde. Gişesi bol olsun" dedi.

    Billur Kalkavan "Ben Şahan’ın hayranıyım, İvedikler’i de çok severim. Eminim çok komiktir. Televizyon programlarını dahi hala youtube’da bulup seyrediyoruz. Sinema sektörüne de çok yararı var, çok büyük dönüşüm alıyor" yorumunda bulundu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top