Hesabım
    Kimler Hangi Filmde? Jim Carrey, John Boyega, Bryan Cranston…

    Hollywood’tan son haberler burada!

    Kate Winslet Yeni Woody Allen Filminde!

    Hollywood camiasının usta yönetmeni Woody Allen’ın önümüzdeki filmi Cafe Society için bile beklememiz gerekiyorken, yönetmenin bir sonraki filminin kadrosu şekillenmeye başladı. Ünlü isimlerle çalışmayı seven yönetmen iddialara göre yeni filminin kadrosuna Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet’ı kattı. Filmin senaryosunu, yönetmenliğini ve yapımcılığını Allen’ın üstleneceği de gelen bilgiler arasında.

    Kaynak: Variety

    Bryan Cranston Süper Kahraman Oluyor!

    Breaking Bad dizisi ile fenomen haline gelen Bryan Cranston merakla beklenen Power Rangers filminin kadrosuna dahil oldu. Oscar adaylığı bulunan oyuncu filme dahil oluşunu Twitter üzerinden duyurdu. Bryan Cranston filmde genç kahramanların akıl hocası Zordon karakterini canlandıracak.

    Kaynak: Coming Soon

    Josh Radnor‘dan Bilim Kurgu Filmi!

    Fenomen haline gelen How I Met Your Mother dizisindeki Ted Mosby rolü ile akıllara kazınan Amerikalı oyuncu Josh Radnor 3. Kez yönetmen koltuğuna oturuyor. Daha önceki 2 filminde de komedi-dram türünü işleyen oyuncu bu kez bir bilim kurgu filmi çekecek. İsmi “The Leaves” olarak belirlenen film kendini paralel bir evrende bulan bir adamın, sevdiği kadını evli olduklarına ikna etme çabasını işleyecek. Filmin senaryosunda ise Christopher Kyle ve Kevin J. Walsh imzası olacak.

    Kaynak: Variety

    Jim Carrey Çizgi Roman Uyarlamasında!

    Komedinin usta isimlerinden biri olan Jim Carrey’nin yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu çizgi roman uyarlaması Aleister Arcane’te boy gösterecek. Senaryosunu Jon Croker’ın yazacağı filmin yönetmen koltuğunda ise son dönemin en üretken yönetmenlerinden Eli Roth oturacak. Roth’un son olarak Death Wish’in yeniden çekiminde Bruce Willis ile çalışacağı duyurulmuştu.

    Kaynak: The Hollywood Reporter

    John Boyega Suça Bulaşıyor!

    Star Wars: Güç Uyanıyor ile yıldızı parlayan oyuncu John Boyega kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Zero Dark Thirty‘nin yönetmeni Kathryn Bigelow’u yönetmen koltuğuna oturtacak olan, henüz ismi belirlenmeyen filmde Boyega başrolü üstlenecek. Suç dramasının senaryosuna ise Mark Boal imzasını atacak.

    Kaynak: The Hollywood Reporter

    Spider Man: Homecoming’in Kadrosu Genişliyor!

    Idris Elba ile boy gösterdiği Beasts Of No Nation filmi ile üne kavuşan Ganalı oyuncu Abraham Attah merakla beklenen Spider Man: Homecoming filminin kadrosuna dahil oldu. Tom Holland’ı genç Peter Parker rolünde izleyeceğimiz filmde 15 yaşındaki Attah’ın rolü henüz belirsiz. Filmin kadrosuna katılan bir diğer isim ise komedyen Hannibal Buress oldu.

    Kaynak: Empire

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top