Hesabım
    Tuvana Türkay "Olanlar Oldu"da!

    Güzel yıldız Tuvana Türkay filmin başrollerinden biri.

    Geym of Bizans'ın güzel yıldızı Tuvana Türkay, sempatik komedyen Ata Demirer'le birlikte 2017 mahsulü yeni filmi Olanlar Oldu’nun başrolünde boy gösteriyor.

    Son olarak 2015 yılında Niyazi Gül Dört Nala ile seyircilerinin karşısına çıkan Ata Demirer'in başrolünde boy göstermenin yanı sıra senaryosuna da imza attığı komedi filminin oyuncu kadrosunda yer alan güzel oyuncu, aşkta yüzü gülmeyen, ünlü bir dizi oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkacak. Demirer'in karakterinin aşık olduğu Aslı karakterine hayat veren Türkay, karakterin annesi Döndü Hanım’ın da gönlünü fethetmek için elinden geleni yapacak.

    Demirer ‘Olanlar Oldu’da hem ‘Kaptan Zafer’ hem de annesi ‘Döndü’ olarak rol alıyor. Demirer'in, Eyvah Eyvah serisi, Berlin Kaplanı ve Niyazi Gül Dörtnala gibi yapımlarda birlikte çalıştığı yönetmen Hakan Algül'ün bir kez daha yönetmen koltuğunu üstleneceği filmin kadrosunda Salih KalyonÜlkü DuruSeda GüvenRenan Bilek ve Toprak Sergen gibi isimler yer alıyor.

    Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu gidişata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazı teknesinin sorunlarıyla boğuşan Zafer’in yaptığı mavi turda olanlar olur! Peki bu olanlar herkes için hayırlısı olacak mıdır? 

    Olanlar Oldu 20 Ocak 2017’de vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top