Hesabım
    Alicia Vikander'lı "Tomb Raider"dan Yeni Görüntüler!

    Yeni Tomb Raider'ımız Alicia Vikander mücadeleye hazır!

    Angelina Jolie'den meşaleyi devralan Alicia Vikander aksiyona hazır! Fenomen video oyunu Tomb Raider'ın yeni beyaz perde uyarlamasından yeni kareler geldi. Narin rolleri ile tanınan Alicia Vikander, bu kez dayanıklı, yetenekli ve mücadeleci Lara Croft olarak karşımıza çıkacak.

    abasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir...

    Merakla beklenen aksiyon filminde, Testament of Youth ve Kod Adı: U.N.C.L.E. ile pekiştirdiği kariyerindeki büyük çıkışını Ex Machina ile yapan ve başarısını Danimarkalı Kız ile taçlandırıp Oscar ödülü sahibi olan Alicia Vikander'a kadroda Croft'un babası Richard Croft rolünde Dominic West, Croft'a yardımcı olan gemi kaptanı Lu Ren rolünde Daniel Wu, filmin kötü adamı Mathias Vogel rolünde "Justified", "The Hateful Eight", "Django Unchained" gibi filmleri ile tanınan Amerikalı aktör Walton Goggins eşlik ediyor.

    Norveçli yönetmen Roar Uthaug'un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni nesil Tomb Raider, ülkemizde 16 Mart 2018'de seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top