Hesabım
    Alicia Vikander’lı "Tomb Raider" Silahları Kuşandı!

    Alicia Vikander başrollü "Tomb Raider" yeniden uyarlamasından posterler geldi.

    Yeni nesil Tomb Raider uyarlamasından posterler geldi. Yeni nesil Lara Croft'u, kariyerindeki büyük çıkışını "Ex Machina" ile yapan ve başarısını "Danimarkalı Kız" ile taçlandırıp Oscar ödülü sahibi olan İsveçli oyuncu Alicia Vikander'ın canlandıracağı yeniden uyarlamadan gelen posterlerde Lara'yı savaşmaya hazır bir halde görüyoruz.

    Toby Gard tarafından yaratılan fenomen video oyunu serisi Tomb Raider'ın yeni beyaz perde uyarlamasında, Lara Croft'un beyaz perdedeki bir önceki temsilcisi ise başarılı oyuncu Angelina Jolie'den daha farklı bir imaj görüyoruz. Jolie'nin Lara Croft'u seksapeliyle öne çıkarken, Vikander'ın Lara Croft'u seksapelden çok zeka ve yeteneklere odaklanıyor.

    Croft'un babası Richard Croft rolünde Dominic West, Croft'a yardımcı olan gemi kaptanı Lu Ren rolünde Daniel Wu, filmin kötü adamı Mathias Vogel rolünde "Justified", "The Hateful Eight", "Django Unchained" gibi filmleri ile tanınan Amerikalı aktör Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Michael Obiora ve Hannah John-Kamen'ın da kadroda yer aldığı macera filminin yönetmen koltuğunda, "The Wave"in Norveçli yönetmeni Roar Uthaug oturuyor.

    Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Ancak ortaya çıkan yeni bir antik eser sonucu babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birdenbire Lara kendini yalnızca keskin zekası, dirayeti ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken, kendi sınırlarının ötesine geçmeyi de öğrenmelidir...

    "Tomb Raider" ülkemizde 16 Mart’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top