Hesabım
    ‘Servant’, Dördüncü ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Dizinin üçüncü sezonu 21 Ocak'ta prömiyer yapacak

    Apple TV Plus, M. Night Shyamalan'ın psikolojik gerilim dizisi “Servant”ın dördüncü sezon için yenilendiğini duyurdu. Shyamalan, daha sonra dizinin dördüncü sezonla sona ereceğini tweetledi. Shyamalan, "Servant, 4. ve son sezonu için yeşil ışık aldı. Bunu başaracağımızın garantisi olmadığını bilerek 40 bölümde 1 hikaye anlatma hedefini belirledik. Bu büyük bir riskti. Apple TV Plus ve Servant oyuncu kadrosu, ekibi ve hayranlarına teşekkürler.” dedi.

    Haber, 21 Ocak 2022'de yayınlanacak olan üçüncü sezonun galasından önce geliyor. Philadelphia'da geçen “Servant”, Dorothy (Lauren Ambrose) ve Sean Turner (Toby Kebbell) çifti, oğulları Jericho (Mason ve Julius Belford) ve gizli güçleri olan, Küçük Azizler Kilisesi adlı bir tarikatla bağları olan Leanne (Nell Tiger Free) adlı dadıyı takip ediyor

    Rupert Grint ve Sunita Mani de başrolde yer alıyor. Apple TV Plus'ın programlama başkanı olan Matt Cherniss, “Servant'ın ilk bölümünden bu yana, dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler, M. Night Shyamalan'ın yarattığı sinematik, sarsıcı ve dolambaçlı evrenin içine çekilen bu heyecanlı yolculuğu sevdiler. Gerilim dolu her sezonda, izleyiciler bu zorlayıcı karakterlerin yaşayan kabuslarını giderek daha derin bir seviyede deneyimleyebildiler ve bu sürükleyici gizem dördüncü sezonda şaşırtıcı bir dönüş alırken, bizi neler beklediğini görmek heyecan verici.” dedi.

    Yürütücü yapımcılar arasında yaratıcı Tony Basgallop, Jason Blumenthal, Todd Black, Steve Tisch, Ashwin Rajan, Taylor Latham ve yönetmen olarak görev yapan M. Night Shyamalan, yazar Ishana Night Shyamalan, Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes Williams ve Celine Held yer alıyor. Yazarlar arasında Basgallop, Ryan Scott, Alyssa Clark, Laura Marks, Henry Chaisson, Amy Louise Johnson ve Kara Lee Corthon yer alıyor. Dizi, bir Blinding Edge ve Escape Artists yapımı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top