Hesabım
    HBO Max'in İddialı Yeni Dizisi 'Tokyo Vice'tan Fragman

    Suç dizisinde Oscar adayı oyuncular yer alıyor

    Şubat ayında yayınlanan ilk bakış görüntüsünün ardından, HBO Max bugün, nisan ayı başlarında prömiyeri yapılacak olan aksiyon-gerilim dizisi Tokyo Vice'ın ilk fragmanını yayınladı. Gerçek bir hikayeden ilham alan, Ansel Elgort'un başrolde olduğu dizi, Tokyo Metropolitan Polisi'nin günlük faaliyetlerini kaydetmesi için gönderilen genç bir Amerikalı gazeteciyi takip ediyor ve sonunda Vice ekibi ve Japon mafyası Yakuza hakkında şok edici bilgiler ortaya çıkarıyor.

    Fragman, Elgort'u Japonya'daki suç hakkında yazmaya karar verdiğinde Japon metropolüne taşınan Amerikalı bir araştırmacı muhabir Jake olarak ortaya koyuyor. Yeni gelen biri olarak, yaşıtları tarafından pek ciddiye alınmaz ama "gerçek" Tokyo'yu tanımaya karar verdiğinde ve soruşturmasının gerçekten çok gerçek olabileceğini çabucak keşfettiğinde işler değişmeye başlar. Bu durum elbette, sırlar, ölüm tehditleri ve hayatını riske atma gibi eylemleri içeriyor.

    Tokyo Vice fragmanı ayrıca, gezegenin bu tarafında Amerika ve Avrupa temelli hikayelerle dolup taşan izleyiciler için hoş bir ortam olan kentsel Japonya görüntüsünü de sergiliyor. Ünlü film yönetmeni Michael Mann'in pilot bölümü yönettiğini ve dizinin gidişatını belirlediğini düşünürsek, Tokyo'nun kendisini bir karakter haline getirmekte sorun yaşamayacağını ve Miami Vice'ta yaptığı gibi şehri bildiğimizi hissettireceğini varsayabiliriz.

    Tokyo Vice, J.T. Rogers tarafından yaratıldı ve yazıldı. Rogers, daha önce kendi oyunu Oslo'yu beyaz perdeye uyarlamış bir oyun yazarı. Rogers, Tokyo Vice'ı ekranda Elgort'un canlandırdığı gazeteci Jake Adelstein'ın aynı adlı anısına dayandırdı. Tokyo Vice'ın kadrosunda Elgort'un yanı sıra Akademi Ödülü adaylıkları bulunan Ken Watanabe (The Last Samurai) ve Rinko Kikuchi (Babel) yer alırken, diğer oyuncular arasında Rachel Keller (FX's Legion), Ella Rumpf (Raw), Hideaki Ito (Lesson of the Evil), Sho Kasamatsu (The Naked Director) ve müzik yıldızı Tomohisa Yamashita (The Head) bulunuyor. HBO Max, 7 Nisan'da Tokyo Vice'ın ilk üç bölümünün prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top