Hesabım
    Bella Hadid, 'Ramy'nin Üçüncü Sezon Kadrosunda

    Hadid, ödüllü diziye dahil olan son oyuncu oldu

    Getty Images

    Süper model Bella Hadid, Hulu'nun ödüllü dizisi Ramy'nin üçüncü sezonuyla ilk oyunculuğunu yapmak için hazırlanıyor. Platform, Hadid'in karakterinin ayrıntılarını açıklamadı ancak, komedi dizisine tekrar eden bir rolle katıldığı zaten biliniyor. Ramy, politik olarak bölünmüş bir New Jersey'de yaşayan Mısırlı-Amerikalı bir adamı takip ediyor. İnançlarıyla mücadele ederken, dini bir toplulukta yaşamayı dengelemek zorunda.

    Hadid, “Yılın Modeli” seçildiğinde henüz yirmili yaşlarındaydı ve Vogue dergisinin Japonya, Fransa, Çin, İtalya ve düzinelerce başka sayı da dahil olmak üzere dünyanın çeşitli sayılarında kapak oldu. Halen aynı yıl Vogue'un eylül sayısının kapaklarının çoğunda yer alma rekorunu elinde tutuyor. Dior, Chanel, Givenchy, Marc Jacobs, Versace ve diğer birçok marka için modellik yaptı. Hadid, The Real Housewives of Beverly Hills'te kendisi olarak yer aldı ve The Weekend'in hit single'ı “In The Night”ın müzik videosunda rol aldı.

    Bu oyunculuk yolculuğu tutarsa, sonunda modellikten gelen oyuncular Cara Delevigne, Rebecca Romijn, Milla Jovovich ve kendisinden önceki birçok kişinin ayak izlerini takip edebilir. Ramy, iki kez Emmy adayı Ramy Youssef tarafından yaratıldı, yazıldı, yönetildi. Youssef, aynı zamanda başrolde oynadı ve yapımcılardan biri oldu. Kadroda ayrıca Laith Nakli, Hiam Abbass, Amr Waked, May Calamawy, Dave MerhejeMohammed Amer ve Steve Way yer alıyor.

    Dizi, Akademi Ödüllü Mahershala Ali, Jake LacyMia Khalifa ve Michael Chernus da dahil olmak üzere ilk iki sezonu boyunca önemli konuk yıldızları gördü. Hulu, Ramy'nin 3. Sezonu için henüz bir çıkış tarihi açıklamadı. 'Ramy', birinci nesil Mısır asıllı Amerikalı Ramy Hassan (Youssef) ve ailesini politik olarak bölünmüş New Jersey mahallelerinde, maneviyatta gezinirken izliyor. Ramy, hayatın ahlaki bir sınav olduğuna inanan dini bir topluluk ile ahiret hayatının varlığından bile şüphe duyan bin yıllık bir nesil arasında sıkışmanın nasıl bir şey olduğunu araştırırken ekrana yeni bir bakış açısı getiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top