Hesabım
    Suç Dizisi Tokyo Vice, İkinci Sezon Onayı Aldı

    HBO Max, sevilen dizi için devam kararı aldı

    Jake Adelstein'ın 2009 yılındaki aynı adlı anısına dayanan suç draması dizisi “Tokyo Vice”, HBO Max'te ikinci sezon için yenilendi. Dizide Ansel Elgort, 90'ların sonlarında Tokyo Metropolitan Polisi'nin her gün şehrin göbeğine indiğini ve pisliğe bulaştığını söyleyen Amerikalı bir gazeteci olan Adelstein'ı canlandırıyor. Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Show Kasamatsu ve Tomohisa Yamashita da ilk sezonda rol aldı.

    HBO'nun Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey; "Dizinin tutkulu hayranlarını dünyanın en canlı ve güzel şehirlerinden birinde geçen bu ilgi çekici ve gerilimli suç hikayesini sürdürmek için bir sezon daha yapacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız." dedi. Yaratıcı J.T.  Rogers, “Bu olağanüstü sanatçı grubuyla 'Tokyo Vice'ın ilk sezonunu yazmak ve ardından yapmak eşsiz bir deneyimdi. Devam edeceğimiz için çok mutluyum. Harika oyuncu kadromuz ve ekibimizle Tokyo'da çalışmaya geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Bizi izlemeye devam edin. Gelecek hikayede inişler ve çıkışlar var!” dedi.

    Rogers, dizinin yazarlığını ve baş yapımcılığını Elgort, Adelstein, Watanabe, pilot yönetmen Michael Mann, Alan Poul, Emily Gerson Saines, Brad Kane, Destin Daniel Cretton, Kayo Washio ve John Lesher ile birlikte yapıyor. Endeavor Content, stüdyo hizmeti veriyor ve dünya çapındaki hakları yönetiyor. “Tokyo Vice”ın ilk sezonu aylar önce çekimlerine başlamıştı ama pandeminin başlaması nedeniyle prodüksiyon durduruldu ve geç prömiyer yaptı. İkinci sezonun 2023'ün sonlarında yayında olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top