Hesabım
    Gençlik Dizisi ‘Never Have I Ever’ın Üçüncü Sezonundan Fragman

    Netflix dizisinde yeni sezon heyecanı başladı

    Mindy Kaling'in yaratıcısı olduğu romantik gençlik dizisi “Never Have I Ever”ın üçüncü sezonunun prömiyeri 12 Ağustos Cuma günü Netflix'te olacak. Büyüme çağındaki bir genç kadının hikayesinin anlatıldığı komedi dizisi, Devi Vishwakumar'ı (Maitreyi Ramakrishnan) ve liseye giderken devam eden mücadelelerini takip etmeye devam edecek.

    Bu sezon, Devi ve Paxton (Darren Barnet) resmi olarak bir çift adaydır ama özellikle Devi'nin, potansiyel talipler üzerinden gerçekleşecek bazı ciddi iniş çıkışlarla yüzleşmesi bekleniyor. Devi'nin romantizmiyle ilgili kendi güvensizlikleri ilişkilerine müdahale ediyor. "Never Have I Ever"ın üçüncü sezonu iki yeni karakter tanıtacak: Deacon Phillippe tarafından oynanan Parker ve Terry Hu tarafından oynanan Addison.

    Mindy Kaling ve Lang Fisher dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alırken, Fisher aynı zamanda ortak yaratıcı, dizi sorumlusu ve yazar olarak görev yapıyor. “Never Have I Ever”ın yapımcılığını Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television, yürütücü yapımcılığını ise 3 Arts Entertainment'tan Howard Klein ve David Miner üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top