Hesabım
    Boris Johnson'ı Anlatan ‘This England’dan Fragman

    Kenneth Branagh, Johnson rolüyle karşımıza çıkıyor

    Sky Atlantic, Kenneth Branagh'ın Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson'ı canlandırdığı altı bölümlük mini dizi This England için yeni bir fragman yayınladı. Hükümet salonlarının içinde ve ülkenin dört bir yanından gelen hikayelerle iç içe geçen dizi, Johnson yönetiminin Covid-19 salgınının ilk dalgasını ele alışını ve bunun sonuçlarını irdeleyecek.

    Aslen This Sceptred Isle adıyla başlayan mini dizi, 10 Downing Street, Sağlık Bakanlığı ve Acil Durumlar Bilimsel Danışma Grubu'ndaki kişilerin ilk elden ifadelerine dayanıyor. Hükümetin pandemiyi ele alış biçimini açmanın yanı sıra bir karantinanın potansiyel ekonomik yansımaları ve bunun halkın Johnson yönetimi hakkındaki algısını nasıl etkileyeceği hakkında tartışmalar var. Mini dizi ayrıca başbakanın kişisel hayatını da inceleyecek.

    Ophelia Lovibond, Johnson'ın eşi Carrie Symonds'u canlandırırken, Simon Paisley Day, Johnson'ın 2020'deki görevinden istifa etmesinin ardından pandemi sırasında aldığı kararları eleştiren eski yardımcısı Dominic Cummings'i canlandırıyor. Cummings'i daha önce  Brexit: Civil War adlı TV filminde Benedict Cumberbatch canlandırdı. Johnson o filmde Richard Goulding tarafından oynandı.

    Yeni fragman, Johnson ve Cummings arasındaki kaynayan gerilimi, bir karakterin arka planda Johnson'ın "ona hükmetmesi" gerektiğini söylemesiyle dalga geçiyor. Dakika uzunluğundaki fragman, muhtemelen virüsün kendisine bulaştıktan sonra hastanede Johnson'ın bir bakışıyla sona eriyor. Branagh, protezler altında pratik olarak tanınmaz halde karşımıza çıkacak. Bu proje, Branagh'ın 2008'den 2016'ya kadar her biri üç bölümden oluşan dört sezon boyunca yayınlanan Wallander'den bu yana en yüksek profilli televizyon rolü olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top